Conducerea AJF Vâlcea se dezice de Mihai Persu

joi, 19 octombrie 2006

Conducerea AJF Vâlcea se dezice de Mihai Persu

 

Conferinţa de presă de săptămâna trecută susţinută de către conducerea AJF Vâlcea

i-a adus în prim-plan pe cei doi vicepreşedinţi, Viorel Neacşu (care asigură interimatul ca preşedinte) şi Constantin Pintilie, alături de reprezentanţii echipelor afiliate, Emil Ciulei pentru cluburile de copii şi juniori, Costel Şerban pentru grupările din Liga a IV-a şi Ionel Spârleanu pentru grupările din Liga a V-a. Surpriza a constituit-o apariţia preşedintelui Comisiei de Disciplină, binecunoscutul Constantin Lazăr. Principalele puncte de discuţii cu presa s-au axat pe: schimbarea vicepreşedintelui Daniel Diaconu de la CJA Vâlcea, fixarea datei alegerilor pentru funcţia de preşedinte, problemele disciplinare din fotbalul judeţean şi, desigur, formularea unor replici la acuzele aduse prin presă de către Mihai Persu la adresa actualei conduceri a AJF Vâlcea. La conferinţa de presă a mai fost prezent şi şeful arbitrilor vâlceni, profesorul Grigore Tomoiagă.

Diaconu a plătit pentru injurii

Primul care a ieşit la „atac” a fost vicele Pintilie, cel care a comentat pentru presă măsura luată împotriva lui Daniel Diaconu, acesta din urmă fiind schimbat, cum spuneam, din condu-cerea Comisiei Judeţene de Arbitri. „Domnul Diaconu a avut o ieşire necontrolată, pornită de la faptul că n-a primit o delegare ca observator, dar uită domnia sa că a beneficiat de cel mai mare număr de delegări dintre toţi observatorii. Nu-l puteam delega doar pe acesta şi, oricum, nu eu am făcut delegările, ci preşedintele Viorel Neacşu, care s-a consultat cu mine, mi-a adus la cunoştinţă cele petrecute. De aceea spun că m-a înjurat pe nedrept de faţă cu preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri şi cu domnul Râmniceanu. Eu nu accept să fiu călcat în picioare de un parvenit în AJF. A spus că sunt un hoţ! De aceea ies acum la atac şi îl provoc să spună despre mine tot ce ştie. A spus cu martori că sunt un hoţ. Eu nu-l dau în judecată, dar vreau să spună el tot ce ştie despre mine!” Primarul Şerban, reprezentantul echipelor din Liga a V-a, a afirmat: „Măsura luată cu domnul Diaconu este foarte bună. Dacă e aici în instituţie şi a fost primit cu braţele deschise, nu e permis să înjure. Domnul Diaconu a avut o poziţie foarte nasoală. Faptul că înjură pentru că n-a fost delegat nu e normal. Nu are nici unu la sută dreptate. E chestie de «om prost», în ghilimele, desigur!” Preşedintele interimar Viorel Neacşu a fost ceva mai calm, mai echilibrat, şi a subliniat doar faptul că schimbarea lui Daniel Diaconu este „o hotărâre a întregului Birou Executiv. El n-a fost dat afară de Pintilie sau de altcineva, ci a plătit pentru propriile greşeli”. Apoi, Constantin Pintilie a întărit cele spuse: „Da, aşa este, el a greşit şi probabil pe viitor o să putem colabora, pentru că Diaconu îşi găseşte oricând loc la AJF dacă doreşte cu adevărat să fie util fotbalului judeţean”.

Mihai Persu nu lucra democratic!

După ce că „Neacşu şi Pintilie sunt mâini moarte la AJF”, fostul preşedinte Mihai Persu a primit o replică pe măsura atacului său. Aici a vorbit şi Constantin Lazăr, unul dintre cei care l-au susţinut, împreună cu Viorel Neacşu, pe ex-preşedinte. „Pe Mihai Persu l-am susţinut şi eu şi Viorel Neacşu şi de aceea ne-au surprins reacţiile lui. Probabil că l-au depăşit aceste aspecte!” – a spus Lazăr, iar Ionel Spârleanu a completat: „Se încearcă să se spună că e haos la AJF şi mă surprinde să aflu că domnul Persu are anumite nemulţumiri pentru că el a fost susţinut de noi până-n ultima clipă”. Profesorul Emil Ciulei a spus şi el ce l-a nemulţumit la fostul şef al fotbalului judeţean, lăsând parcă să se înţeleagă că situl de conducere impus semăna a dictatură. „Am fost în mai multe «legislaturi» în conducerea AJF. Probabil că dacă Persu mai rămânea, nu cred că mai eram aici. Persu n-a priceput că într-o echipă nu se poate lucra decât democratic!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe