Şpârle şi Şoparle

joi, 28 septembrie 2006

Şpârle şi Şoparle

# Unul din marii moralişti din presă a primit o amendă. A fost prins cu ocaua mică pentru că omul îşi închipuie că poate construi orice, oriunde, fără autorizaţie. Vom reveni.
# Europarlamentarul Dumitru Becşenescu are serioase probleme de ordin financiar. În curând îşi va vinde acţiunile de la Antares Transport pentru a mai acoperi din găurile celorlalte firme din holdingul său. Şi despre acest caz vom reveni în ediţia de luni cu informaţii….surprinzătoare.
# Nici nu au stabilit bine democraţii cine să-l înlocuiască pe Bebe Dicu la primăria Râmnicului că un oficios de partid local a şi sprintat în denigrarea consilierului  Mihai Botea lansând zvonul că acesta ar fi incompatibil. Semnatara articolului belicos are grave lacune de documentare şi nu numai aşa că nu ne miră.
# Un control suspect a fost efectuat recent de unii din subordonaţii celui mai slab director portocaliu din Vâlcea. Marele Nicolăescu de la ITM şi-a trimis oamenii la nişte colegi din presă. Exact la ăia care au toate actele în regulă, nu lucrează la negru şi-şi plătesc dările la timp. Dacă vrea controale care să se lase cu amenzi pe bune să ne sune. Îi dăm noi adresa societăţilor care încalcă legile. Pe bune!

# Cucoana de la Urbanism este o funcţionară care-şi toarnă constant colegi. La presă. La presa de scandal. Şi care mai şi minte pe deasupra. Domnule viceprimar de ce o protejaţi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe