Emilian Frâncu l-a făcut “zobÔÇ£ pe Romeo Popescu

joi, 14 septembrie 2006

Emilian Frâncu l-a făcut „zob“ pe Romeo Popescu

În cadrul unei recente conferinţe de presă, deputatul liberal Emilian Frâncu s-a lansat într-un atac dur la adresa redactorului şef al publicaţiei „Vocea Vâlcii”, Romeo Popescu. Frâncu l-a acuzat pe acesta din urmă că în bisăptămânalul pe care-l conduce nu face altceva decât să-şi urmărească interesele personale. Supărarea parlamentarului se trage de la campania dură iniţiată împotriva sa de publicaţia mai sus amintită. În plus, Frâncu a încercat să demonstreze că recentul interviu cu Mircia Gutău publicat în ziarul lui Popescu nu face decât să-l îngroape şi mai mult pe primarul Râmnicului.

În urmă cu două săptămâni, publicaţia condusă de Romeo Popescu a publicat un interviu cu Mircia Gutău, în urma căruia au apărut numeroase controverse. Deşi şeful acestei publicaţii, Romeo Popescu anunţa că interviul va continua cu o a doua parte, acest lucru nu s-a mai întâmplat, fără ca publicaţia să ofere o explicaţie în acest sens. Pe tot parcursul interviului, Gutău atacă dur o serie de şefi de demnitari, şefi de instituţii dar şi oameni de afaceri. Dacă numele unora dintre aceştia sunt pomenite clar în interviu, altele sunt doar sugerate într-un mod transparent. Prefectul Anuţa Handolescu, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Adrian Cazan, ziaristul Silviu Popescu şi chiar omul de afaceri Maria Tudor (în cazul acesteia din urmă, Gutău a evitat să-i pomenească numele, însă felul în care o descrie nu lasă loc nici unei îndoieli) sunt doar câteva dintre persoanele atacate dur de primarul Râmnicului, aflat în detenţie la penitenciarul Colibaşi. Despre fiecare dintre aceştia, Gutău lasă să se înţeleagă că ar deţine informaţii menite a le îngropa definitiv.

În replică la acest interviu, dar şi la campania de discreditare dusă de circa 4 luni împotriva sa, şeful organizaţiei Vâlcea a PNL, deputatul Emilian Frâncu, s-a lansat recent, în cadrul unei conferinţe de presă, într-un atac fără precedent la adresa publicaţiei, dar în special a redactorului şef, Romeo Popescu. “Dacă acest interviu este real, fapt de care mă îndoiesc, situaţia lui Mircia Gutău este agravată. Dacă ar fi să fie cum a spus, ar trebui să intervină imediat DNA. Sunt cel puţin 3 momente în acest interviu în care Mircia Gutău se descalifică, dacă a spus ce a spus, deşi eu nu cred. Gutău este transformat dintr-un personaj, altfel simpatic, într-unul grobian“, a declarat Emilian Frâncu. Acesta a mai spus că atacurile împotriva sa în „Vocea Vâlcii” au început imediat după ce a refuzat prelungirea unui contract de publicitate cu această publicaţie, în valoare de 3 milioane lei lunar. Frâncu a ameninţat şi că dacă se continuă atacurile împotriva sa va scoate la iveală o serie de aspecte legate de anumite dosare care ar implica numele lui Mircia Gutău (dosarul Asfaltul, plecările în străinătate sponsorizate ilegal de anumiţi oameni de afaceri, împroprietăririle dubioase făcute în ultimii doi ani). • N.T.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe