ŞTIRI - sporturi

luni, 21 august 2006

ŞTIRI - sporturi

Atletism

Ştefan Pătru a urcat din nou pe podium la întrecerile naţionale

La Campionatele Naţionale de atletism pe şosea, întrecerea care s-a desfăşurat la finele săptămânii trecute la Tr. Severin, în proba juniorilor, atletul drăgăşenean Ştefan Pătru (foto) a obţinut un nou rezultat remarcabil, ocupând locul 3 în cursa la care de 20 de kilometri la care-a participat. În clasamentul general, Pătru s-a clasat pe poziţia a noua. Un alt atlet din Drăgăşani, Alin Bereanu, a terminat al patrulea în concursul de juniori, iar la general pe locul 15.

Valentina Delion pleacă la un semi-maraton, în Polonia

Prezentă la competiţia de la Tr. Severin, acolo unde-a venit pe locul 5 la senioare, sportiva de la CS Chima, Valentina Delion, pregătită de profesoara Lelioara Alexandrescu (foto), va concura vineri, 18 august, în Polonia la un important semi-maraton din calendarul IAAF. „Valentina Delion este cotată destul de bine pe plan european şi chiar dacă are 33 de ani nu şi-a spus încă ultimul cuvânt în atletism. Are legitimare unică la CS Chimia, iar managerul ei german o ajută să nu rateze nici o întrecere internaţională”, ne-a declarat cu mândrie în glas antrenoarea Lelioara Alexandrescu.

Sportul pentru toţi

Vlaşcu a organizat întreceri de înot la piscina Enigma

La finele săptămânii trecute, la piscina Enigma din Ostroveni, 183 de copii, fete şi băieţi, au concurat la diferite categorii de vârstă într-o interesantă competiţie de înot, „Cupa Alutus”, organizată de AJSPT Vâlcea cu sprijinul profesorului Silviu Grecu. Pe o vreme însorită, ambiţiile şi orgoliile micuţilor înotători au asigurat un spectacol pe cinste. Iată numele câştigătorilor la fiecare categorie de vârstă: Băieţi: 5-6 ani: Mihail Sandovici; 7-8 ani: Eduard Bucătaru; 9-10 ani: Răzvan Măgureanu; 11-12 ani: Dragoş Muşan; 13-14 ani: Mihai Vlăduţ Vira; 15-16 ani: Bogdan Vasilescu; Fete: 7-9 ani: Ana Vişan; 10-11 ani: Maria Magdalena Tomescu; 12-14 ani: Andreea Badea;

Preşedintele AJSPT Vâlcea, Constantin Vlaşcu, ne-a informat că fără a ţine cont de locul ocupat în concurs, s-au acordat cadouri constând în dulciuri şi răcoritoare tuturor copiilor înscrişi în competiţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe