AGENDA ADMINISTRATIVĂ

luni, 14 august 2006

AGENDA ADMINISTRATIVĂ

Copacii în pericol de prăbuşire, tăiaţi de ADP

În ultima săptămână, Direcţia Administrării Domeniului Public a realizat mai multe lucrări specifice, constând în: amenajări de spaţii verzi; tăierea unui număr de 8 arbori care prezentau pericol de prăbuşire la Grădiniţa nr.3 Ostroveni şi ştrandul Ostroveni; amenajarea de platforme betonale la padocurile animalelor de la Grădina Zoologică; extinderea iluminatului public la blocurile 29-31 din zona Nord; montarea de borduri; executarea unui zid de sprijin pe strada Matei Basarab; lucrări de reparaţii la trotuarele aferente Bulevardului Tineretului şi străzii Ostroveni.

Licitaţii

 

La sfârşitul săptămânii trecute a fost expediat la Monitorul Oficial anunţul de participare pentru achiziţia publică de servicii „Întocmire studiu de trafic în municipiul Râmnicu Vâlcea”, cu următoarele faze: studiul de trafic asupra impactului proiectului „Prelungirea bulevardului Tineretului la Nord şi la Sud şi realizarea unui pasaj”; studiu de trafic pentru întregul municipiu – impactul unui proiect pentru utilizarea vehiculelor private; studiu privind transportul public pentru întregul municipiu care să alinieze întreaga reţea existentă, să ofere îmbunătăţiri şi să cuprindă o strategie integrată de trafic. În data de 21 august a fost programată licitaţia pentru execuţia lucrării „Lărgirea pasajului Dacia”.

Încă trei mii de familii au primit minipubele

În ultima perioadă a continuat acţiunea de distribuire a minipubelelor destinate colectării deşeurilor organice unui număr de 3.002 familii care locuiesc în zona Nord, iar în cursul acestei săptămâni va continua distribuirea acestor minipubele locatarilor blocurilor de pe arterele Calea lui Traian – Nord, Primăverii, Rapsodiei, Henri Coandă, Matei Basarab şi Doctor Hacman. De asemenea, au fost distribuiţi recipienţi de colectare unui număr de 71 de case din sudul municipiului. La Râmnicu Vâlcea au sosit în cursul săptămânii trecute, echipamente în valoare totală de peste 100.000 euro, constând în pubele de 120 litri şi în containere.

Acvarim are de recuperat miliarde de lei de la datornici

La această dată, SC Acvarim SA înregistrează debite în sumă totală de 2.893.262 RON, din care 828.305 RON de la asociaţiile de locatari, 1.842.463 RON de la agenţi economici şi 222.493 RON de la case particulare. Pe primul loc în topul datornicilor agenţi economici sau instituţii cu debite mai vechi de 60 de zile figurează Consiliul Local Ocnele Mari (145.914 RON – cu o vechime de 7 luni), SC Bere Alutus SA (55.987 RON), Spitalul de Obstretică – Ginecologie (42.759 RON), SC Gemeni Alutus SA (9.405 RON) şi SC Obogeanu Company Impex (6.693 RON – cu o vechime de 11 luni).

Producătorii de lapte, aşteptaţi la primărie

Conform HG nr.852/2006 privind aprobarea „Metodologiei de acordare a cotei individuale de lapte, precum şi a modului de alocare, precum şi a modului de alocare şi reconstituire a rezervei naţionale de lapte”, deţinătorii de animale care intenţionează să comercializeze direct de către consumator, lapte şi produse lactate pe piaţa liberă trebuie să solicite, până la 31 octombrie, alocarea unei cote individuale, reprezentând cantitatea de lapte şi produse lactate care poate fi vândută în perioada 1 aprilie 2007 – 1 aprilie 2008. Solicitanţii se vor adresa Primăriei Râmnicului, Biroul Centrul Agricol Vâlcea, camera nr.4 – parter, în vederea obţinerii formularului de acordare a cotei individuale. Conform estimărilor Biroului Centrul Agricol, pe raza municipiului îşi desfăşoară activitatea circa 600 producători individuali de lapte şi produse lactate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe