Zeci de mii de euro aruncaţi pe muzica de la Zilele Râmnicului

marți, 4 iulie 2006

Circ mult oferit pe bani publici de Gutău

Zeci de mii de euro aruncaţi pe muzica de la Zilele Râmnicului

Distracţia se mută din nou la Râmnicu Vâlcea. La sfârşitul lunii iulie, toată suflarea Râmnicului va sărbători, ca în fiecare an, zilele oraşului. Patru la număr, zilele municipiului Râmnicu Vâlcea vor constitui, ca de fiecare dată, un prilej de sărbătoare. Municipalitatea a pregătit şi în acest an un program bogat, din care nu vor lipsi muzica, expoziţiile, concursurile, spectacolele de teatru şi multe, multe surprize. Una dintre acestea a fost deja dezvăluită de către primarul Mircia Gutău: în data de 30 iulie, cunoscuta formaţie Boney M va concerta pe Stadionul Municipal.

În perioada 27-30 iulie, râmnicenii vor avea un nou prilej de sărbătoare. Zilele Râmnicului vor transforma oraşul în capitala distracţiei. Artişti de primă mână vor face din noapte zi iar municipalitatea a început deja să organizeze întreaga manifestare, pentru ca totul să iasă bine.

În acest an, concertele vor avea loc atât în ştrandul Ostroveni, cât şi pe stadionul Zăvoi. O serie de concursuri, spectacole şi expoziţii vor fi organizate şi în parcul Zăvoi, acolo unde râmnicenii se vor putea delecta cu mici şi bere. Una dintre seri va fi dedicată muzicii populare, iar alta muzicii uşoare. Cea mai aşteptată seară va fi aceea de 30 iulie, când greii muzicii pop, Boney M vor urca pe scenă pentru a-i încânta pe râmniceni cu cele mai îndrăgite melodii ale lor. Timp de două ore, membrii trupei îi vor face pe spectatori să trăiască pe viu ceea ce au visat de-o viaţă. Onorariul pe care-l va primi trupa pentru acest spectacol se ridică la suma de 16.000 euro. Pe stadion vor fi montate panouri uriaşe, pentru ca toţi spectatorii să poată urmări în condiţii cât mai bune spectacolul. Nici în acest an spectatorii nu vor avea voie să coboare pe gazonul stadionului, pentru a nu-l distruge.

Nu vor lipsi nici nume importante ale industriei muzicale româneşti: Antract, Taxi, Anna Lesko Morandi, Direcţia 5, Hara, Florin Mărginean, Bertzi, Barbera, Heaven, Pepe sau Aurelian Temişan. Prezentatorul spectacolului va fi cunoscutul prezentator de televiziune, Răzvan Spiridon. Nu în ultimul rând, îndrăgitul actor de comedie, Horaţiu Mălăele, va inaugura la Râmnicu Vâlcea o expoziţie de caricatură. Vâlcenilor le place circul iar primarul Gutău ştie acest lucru. Nimeni nu se va gândi câtă pâine se putea cumpăra de banii aruncaţi pe aceste spectacole. Sau cât asfalt, câte cărămizi, câţi metri cub de apă sau câţi kilowaţi. Primarul va avea scuza banilor strânşi din sponsorizări. Dar sponsorizările de acest gen vin de multe ori de la clienţi politici şi economici. De la oameni care apoi aşteaptă să fie favorizaţi cumva de primărie. Sau de primar.

• Nicu Trandafir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe