Vlădeşti, centrul politicii vâlcene

marți, 4 iulie 2006

Vlădeşti, centrul politicii vâlcene

 

• diversioniştii portocalii au aruncat pe ultima sută de metri fluturaşi murdari

 

Cu şapte candidaţi şi 1989 de alegători cu drept de vot în „grila de start” au debutat ieri dimineaţă alegerile în comuna Vlădeşti. Pentru câteva ore, localitatea învecinată cu Râmnicul a fost centrul de interese al politicienilor din Vâlcea, la faţa locului fiind văzuţi Dumitru Buşe (PC), Ion Câlea (PSD), Samoil Vâlcu şi Bogdan Pistol (Alianţa D.A.). Cetăţenii au fost extrem de miraţi de faptul că viitorul lor primar este „buricul Vâlcii” pentru o zi, măcar.

 

Sorin Ghiţă, moderat în declaraţii

 

La ora 14.00, peste 700 de cetăţeni votaseră pe unul dintre cei şapte candidaţi pentru postul de primar (pentru perioada 2006-2008) al Vlădeştiului. Conform spuselor preşedintelui Biroului de circumscripţie, nu au existat probleme deosebite în secţiile de votare. În schimb, Sorin Ghiţă a observat că „(…) de dimineaţă, pe ploaie, au votat «fanaticii». Mulţi care mă salutau zilele trecute, acum mergeau cu privirea în jos sau au fost căraţi cu taxiurile la secţiile de votare.” Sorin Ghiţă consideră ca fiind un semn de slăbiciune din partea adversarilor săi campania murdară de denigrare prin fluturaşi mincinoşi. De asemenea, candidatul PSD a dat asigurări că nu are nici în clin, nici în mânecă cu distribuţia pe străzile comunei a unor materiale negative la adresa candidatului Alianţei DA, Daniel Ruxanda.

 

Ruxanda se bazează pe „muşchii financiari“ ai lui Gutău

 

În schimb, candidatul Alianţei D.A. a fost liniştit în declaraţii, afirmând – în jurul orei 15.30 - că este posibil ca postul de primar să fie câştigat din primul tur. „Dacă votează peste 1.100 de persoane, este posibil ca primarul să fie ales, nu să mai aşteptăm până duminica viitoare”, ne-a spus Dan Ruxanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe