ŞTIRI ÔÇô fotbal

luni, 31 iulie 2006

ŞTIRI – fotbal

 

Divizia B (Liga a II-a)

 

 

S-a renunţat şi la Raicu

Antrenorul Costel Pană surprinde din nou, ultima sa ispravă fiind aceea de a renunţa la fundaşul Mihai Raicu. Acesta a fost un jucător de bază al echipei în „era Furnică”, dovadă fiind faptul că la finele anului trecut a fost desemnat cel mai bun jucător din lotul CSM-ului. Decizia de renunţare la Raicu pare a fi nedreapta, în special pentru faptul că acest „divorţ” se produce foarte aproape de finalul perioadei transferări, când cele mai multe dintre formaţii au loturile definitivate. Înaintea lui Raicu au mai plecat din vechea gardă a CSM-ului jucătorii: Pena, Câmpeanu, Cătălin Lazar, Sabin Roşca, Mihalache, Balaci, Bolcu, Nica şi Chiriţă.

Divizia C (Liga a III-a)

Oltchim, în serie de Ardeal

Astăzi este ziua finală în care Federaţia Română de Fotbal va trebui să ia ultima decizie în cazul schimbului de locuri dintre Unirea Alba Iulia şi FC Oltchim Rm. Vâlcea. Dacă jucătorii şi antrenorul Costel Gaiţă încă mai speră ca echipa lor să rămână în Divizia B, nu acelaţi lucru se paote spune despre conducere, care a fost mai interesată să găsească potenţiali clienţi pentru vânzarea locului, decât să caute şi, mai ales, să găsească soluţii de a rămâne în Liga a II-a, în ciuda presiunilor venite de la nivelul cel mai înalt al societăţii comerciale OLTCHIM. Dacă FRF oficializează tranzacţia, FC Oltchim va evolua cel mai probabil în seria a V-a, alături de echipe din judeţele Sibiu, Mureş, Cluj şi Alba.

Divizia D (Liga a IV-a)

Se schimbă sistemul?

Una din dorinţele şefului AJF Vâlcea este aceea de a reduce drastic numărul de echipe la Divizia D din motive ce ţin de incapacitatea de a determina competitoarele şi autorităţile să creeze condiţii propice performanţei la acest nivel. Mihai Persu vrea ca la finele ediţiei 2006-2007 a campionatelor de fotbal din judeţ să rămână în Divizia D un număr de 14 echipe, să apară o Divizia Elită (Liga a V-a) cu două serii a câte 12 echipe fiecare şi restul competitoarelor să stea în ultimul eşalon, Liga a VI-a. Pentru a se concretiza planul şefului AJF ar însemna ca reprezentanţii echipelor de fotbal din judeţul Vâlcea să voteze la Adunarea Generală din 18 august ca aproape jumătate dintre divizionarele D să retrogradeze din acest eşalon.

Divizia Onoare (Liga a V-a)

PSD-ul îşi face echipă

Pericolul iminent ca fotbalul judeţean, condus acum de un membru PSD, să rămână fără mai multe echipe a determinat o serie de lideri ai acestui partid să-şi îndrepte atenţia şi spre fotbal. Aşa se face că Mitică Cumpănaşu a decis să înfiinţeze la Vlădeşti o echipă de fotbal. Localitatea are de câteva săptămâni un nou primar, care este şi el membru PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe