┬½ Primarul ┬╗ Monceanu continuă programul primarului Gutău

joi, 20 iulie 2006

Râmnicul nu moare şi nu se predă !
 
« Primarul » Monceanu continuă programul primarului Gutău
 
Mulţi râmniceni nu ştiu foarte multe despre viceprimarul Constantin Monceanu devenit primar interimar prin suspendarea primarului Mircia Gutău. Asta şi pentru că Monceanu este genul de politician care a făcut carieră fără a se afişa public prea mult. A fost membru PNŢCD din ianuaroie 1990, şef de cabinet al senatorului Şerban Săndulescu şi a deputatului Laurenţiu Dumitraşcu, secretar general al CDR Vâlcea, consilier judeţean, apio consilier municipal, director al SC Transcomar.Pe perioada aplicarii Ordinului Prefectului nr.328 din 13.07.2006 privitor la constatarea suspendarii de drept a mandatului de primar al domnului Gutau Mircia, atributiile primarului, prevazute de art.68 din Legea nr.215/2001, privind administratia publica locala, au fost preluate  la finele săptâmânii trecute de viceprimarul Constantin Monceanu. Duminică i-a solicitat un mini interviu.
# Cum merg pregătirile pentru Ziua Râmnicului ? 
Cu ocazia Zilei Imnului National, urmează să se organizeze manifestări pe perioada 28-30 iulie 2006. Programul detaliat va fi publicat în zilele următoare în mass-media.Eu zic că pregătirile merg bine.
# Am aflat că aţi verificat toate actele din ADP şi aţi solicitat respectarea întocmai a programului. Ce fac cei din ADP în această perioadă ?
-A DP execută următoarele lucrări :reparaţii cu mixtură asfaltică în cartierul Ostroveni (Bd. Tineretului-trotuar), zona 1 Mai 1 (aleile între str. Dacia şi faleza Olăneşti) ; amenajare în zona Nord, pe Aleea Mioriţei şi Aleea Doinei - blocurile N3-N4 şi montare de pavele la locul de joacă ;împrejmuire cu gard de sârmă la Caminul de bătrâni, zona Ostroveni ;montare bănci la solicitarea asociatiilor de proprietari în diferite zone ;finalizare ziduri de sprijin în zona centrală -Mila Doamnei;înlocuire a stratului de beton cu pavele în zona centrală-Hotel Alutus; reparaţii pavaj piatră pe str. Aranghel ;înlocuire borduri  în Colonia Nuci, pe strada principală, şi repararea acesteia cu mixtură asfaltică ;amenajare str. Poenari.
# Cum se derulează programul de investiţii ?
 -În materie de investiţii, o parte din lucrările care se derulează sunt : amenajare şi reabilitare a Scuarului din faţa Complexului Nord ;amenajare şi remodelare Scuarul Revoluţiei ;
amenajare şi reabilitare fântâna arteziană Sfera Zavoi ;finalizare amenajare curte interioară şi împrejmuire Casa Căsătoriilor –Bd. Tudor Vladimirescu ;amenajare Hala Centrală ;modernizare strada Lespezi-Săliştea Noua, zona Goranu ;montaj gazon stadion 2, montaj scaune stadion .
# Vindeţi sau nu Căminul de Bătrâni ?

- Licitaţia privind vânzarea Căminului de bătrâni nu a avut loc din cauza faptului că nici un investitor nu a cumpărat caietul de sarcini şi nu s-a înscris la licitaţie. Urmează să  propun Consiliului Local transformarea Căminului de bătrâni în locuinţe sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe