Pătru propune SRI să-şi recruteze informatori din rândul elevilor!

luni, 24 iulie 2006

Pătru propune SRI să-şi recruteze informatori din rândul elevilor!

• preşedintele PRM Vâlcea îl aproviziona cu cafea pe şeful Securităţii

Preşedintele PRM Vâlcea, Nicolae Pătru face o propunere-şoc Serviciului Român de Informaţii. Astfel, făcând referire la scandalul copiilor informatori izbucnit recent, Pătru propune SRI să recruteze informatori din rândul elevilor.

Măsuri extreme

„Voi cere SRI să introducă o asemenea practică, pentru că la vremuri extreme se cer măsuri măsuri extreme. Ar trebui culese informaţii din şcoli, pentru că după 1989 România nu a mai avut servicii de informaţii. Înainte nu erau droguri în şcoli, nu erau tâlhării şi se învăţa carte. (...) Dacă nu vor fi aduşi la conducerea serviciilor secrete nişte profesionişti, riscăm să avem proteste ale profesioniştilor din aceste instituţii”, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele PRM Vâlcea, Nicolae Pătru.

Pătru îl aproviziona pe şeful SRI

Cât despre relaţia sa cu Securitatea, Nicolae Pătru are amintiri foarte plăcute. Precizând că nu a fost niciodată informator, acesta recunoaşte totuşi că avea obiceiul să bea din când câte o cafea cu băieţii cu ochi albaştri. Întrucât ocupa o funcţie destul de importantă în sectorul de aprovizionare, Nicolae Pătru a câştigat repede respectul securiştilor. „Şeful Securităţii nu a vrut neapărat să mă racoleze, ci mai voia şi el o cafea, un suc de la mine, ca să se aprovizioneze”, a mai spus Nicolae Pătru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe