ACS Alson Şcoala 10 Rm. Vâlcea a câştigat medaliile de bronz la Suceava

luni, 15 mai 2006

În cadrul turneului final al Campionatului Naţional de mini-volei

ACS Alson Şcoala 10 Rm. Vâlcea a câştigat medaliile de bronz la Suceava

O generaţie de excepţie a stâns în jurul ei echipa de volei ACS Alson Şcoala 10 Rm. Vâlcea, grupare ce a ocupat locul 3 şi a câştigat medaliile de bronz la Campionatul Naţional de mini-volei masculin, desfăşurat recent la Suceava. Performanţa nu este una întâmplătoare pentru că sub bagheta antrenorului Ovidiu Olteanu au mai fost pregătite şi alte generaţii de voleibalişti. Prima performanţă s-a izbutit în 2003 când echipa pregătită pe atunci de acesta s-a clasat pe locul 2 şi a obţinut medaliile de argint la Campionatul Naţional de mini-volei masculin. După doi ani, cu aceeaşi echipă, la Campionatul de juniori III sportivii antrenaţi de profesorul Olteanu au prins locul 3 şi medaliile de bronz.
Anul 2006 a debutat fericit pentru că prima generaţie de voleibalişti formaţi în clubul ACS Alson Şcoala 10 Rm. Vâlcea, exclusiv cu elevi ai acestei şcoli, s-a clasat din nou pe podium. Performanţa a fost obţinută la Campionatul Naţional de mini-volei masculin desfăşurat între 13 şi 16 aprilie la Suceava.
Echipa ACS Alson Şcoala 10 Rm. Vâlcea a câştigat dreptul să participe la turneul inter-judeţean de la Rm. Vâlcea unde s-a clasat pe primul loc, urmată fiind de echipa Colegiului Naţional „Nicolae Titulescu” Craiova. Ambele formaţii şi-au obţinut calificarea la turneul semifinal de la Bucureşti, unde, într-o companie de echipe mult mai puternice, pe primele două locuri s-au clasat din nou ACS Alson Şcoala 10 Rm. Vâlcea şi CN „Nicolae Titulescu” Craiova. Performanţa, una deosebită, de a se clasa între primele opt echipe din România, a dat dreptul grupării vâlcene de a participa la turneul final de la Suceava. Acolo, în urma tragerii la sorţi, echipa profesorului  Olteanu (foto) a făcut parte dintr-o grupă cu echipe similare din Craiova, Bucureşti şi Blaj. Profesorul Ovidiu  Olteanu ne povesteşte: „Surprinzător, echipa pe care am învins-o ori de câte ori am avut ocazia, adică cea din Craiova, ne-a învins la turneul final cu 3-0. Se făcuse simţită oboseala după un drum extrem de lung. În meciul al doilea am dispus cu 3-0 de echipa din Bucureşti, apoi cu 3-1 de cea din Blaj. Aşa că ne-am calificat în semifinale unde am întâlnit ocupanta locului 1 din cealaltă grupă, echipa Dej-ului, una foarte bună, care ne-a învins cu 3-1. Aşa că am jucat finala mică pentru locul 3 şi medaliile de bronz. Am înfruntat echipa din Buzău, am învins-o cu 3-2 şi a fost după părerea tuturor celor prezenţi cel mai spectaculos şi mai frumos meci al întregului turneu final”.
Echipa de medaliaţi de la Suceava a fost formată din: Bogdan Jbancă, Alin Ghelmegeanu, Ştefan Mega (cpt.), Radu Mirea, Vlad Gheorghiţă, Laur. Cărăbineanu, Mădălin Dumitrache, Tudor Bîrzescu, Iuliu Grădinaru, Radu Constantinescu. Din lot mai fac parte: Bogdan Popescu, Ştefan Georgescu, Radu Marian Cosmin, Daniel Davidescu, Teodor Cojocaru şi Constantin Stănică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe