ŞTIRI - Poliţie

joi, 6 aprilie 2006

ŞTIRI - Poliţie

 

Hoţul de la WC dă bătăi de cap oamenilor legii

   Poliţiştii vâlceni sunt în căutarea unui hoţ care a sustras o sumă importantă de bani şi mai multe bunuri de la un bar din Horezu. Lipsa bunurilor a fost descoperită de barmana Cristina Dumitru. În urma primelor cercetări poliţiştii au stabilit că hoţul, un tânăr necunoscut intrase în local pe geamul de la WC şi furase din geanta barmanei suma de 942 de lei noi, iar din rafturile localului mai multe pachete de ţigări. Patru pachete de Parlament, cinci de Marlboro şi un cartuş de LM au fost pierdute de hoţ pe drum. 

Pentru a scăpa de poliţie,

Hoţul se dă bolnav psihic

  Un tânăr de 24 de ani care a fost depistat de poliţiştii de la Berbeşti – Vâlcea după ce a spart nu mai puţin de şapte autoturisme parcate în cartierul de blocuri din oraş a încercat să scape de cercetarea penală dându-se bolnav psihic. Vasile Călin, de 24 de ani, din Bălceşti a forţat încuietorile maşinilor şi a furat două radiocasetofoane auto. Poliţiştii au început urmărirea penală împotriva sa pentru infracţiunea de furt calificat, dar tânărul a afirmat că are probleme psihice şi nu poate răspunde penal pentru faptele sale, drept pentru care urmează să fie expertizat şi apoi prezentat procurorului. 

Tâlharii adolescenţi, trimişi în judecată
 
   Doi tâlhari adolescenţi au fost trimişi în judecată la propunerea poliţiştilor de la Serviciul Cercetări Penale din cadrul Poliţiei Vâlcea după ce au comis infracţiuni prin ameninţarea cu moartea sau cu cuţitul. Unul dintre ei, Gabriel Alexandru are numai 14 ani, este din comuna Păuşeşti Măglaşi, de etnie rrom. El a acostat pe stradă un elev de 14 ani care a ieşit de la cursuri. Ionuţ Heghiu a fost ameninţat cu moartea şi i s-a luat telefonul mobil, o brăţară de argint pe care o purta la mână şi suma de 100.000 de lei noi. După expertizarea psihiatrică, care a stabilit că învinuitul are discernământul corespunzător vârstei, acesta a fost trimis în judecată. De asemenea poliţiştii vâlceni au propus şi trimiterea în judecată a lui Liviu Manolea, de 18 ani, din Râmnicu Vâlcea, absolvent a şapte clase, cu antecedente penale pentru furturi din autoturisme. Adolescentul a tâlhărit şi el o femeie de 57 de ani , administrator la un magazin din Râmnic. Prin ameninţarea cu cuţitul Ioana Iacob a rămas fără suma de 2 milioane de lei noi, bani care proveneau din încasări.  Tâlharul i-a cerut de asemenea cartelele de telefonie mobilă pe care le avea în magazin spre vânzare, iar când femeia a încercat să sune la poliţie de pe telefonul mobil agresorul a lovit-o cu pumnul în cap de mai multe ori, după care a fugit cu banii. O mare parte de suma sustrasă a fost cheltuită cu prietenii, la discotecă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe