ŞTIRI fotbal

joi, 27 aprilie 2006

ŞTIRI fotbal

 

Fotbal, Divizia C

FC Oltchim câştigă totul acasă şi merge sigur spre promovare

Săptămâna trecută „victima“ jucătorilor antrenaţi de Costel Gaiţă a fost echipa Minerul Mătăsari, de care a trecut cu categoricul scor de 3-0. Până acum vâlcenii au învins toate formaţiile întâlnite pe teren propriu şi, dacă vor păstra ritmul, au asigurată promovarea în Divizia B.

Fotbal, Divizia D

Demetrescu a fost fugărit la un meci şi apoi bătut pe stradă, în oraş

S-au înmulţit scandalurile în fotbalul judeţean după plecarea preşedintelui Gheorghe Constantin. După ce un grup de jucători de la Electra Rm. Vâlcea au fost aspru sancţionaţi de către preşedintele Constantin Lazăr, care este şef în acte şi la Electra, şi conduce şi Comisia de Disciplină a AJF, indivizii scandalagii nu s-au astâmpărat şi au continuat să facă scandal atât la meciuri, cât şi după. Potrivit spuselor unui arbitru vâlcean, care a avut şi el probleme la meciul disputat de Electra în Cupa Rmâniei la fotbal în sală, colegul lui Daniel Demetrescu a fost fugărit la teren, la meciul Electra - Vartex, apoi prins prin oraş şi luat la palme. Ştirea, neconfirmată încă de AJF pentru că, normal, au fost zilele libere de sărbători, pare a scoate în evidenţă, dacă este reală, un aspect extrem de grav, respectiv amplificarea violenţelor nu numai pe terenurile de fotbal, ci şi în afara lor.

Futsal, Cupa României

Electra a trecut de primul tur naţional, dar nu vrea mai departe

Organizată în preşieră, Cupa României la futsal (fotbal în sală) şi-a desemnat câştigătoarea fazei judeţene, pe Electra Rm. Vâlcea, grupare ce a întâlnit în primul tur naţional pe divizionara A Distins Rm. Vâlcea. La capătul unui joc penibil, cu jucători pe fals, cu eforturi de ambele părţi de a pierde meciul, totuşi o echipă a fost declarată câştigătoare, iar aceasta este Electra Rm. Vâlcea, deşi şeful acesteia, Gigi Bucuroiu, a susţinut că nu dorea calificarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe