Instituţia Prefectului, acuzată de racolare politică

luni, 3 aprilie 2006

 Instituţia Prefectului, acuzată de racolare politică

• deputatul PSD Aurel Vlădoiu ar putea cere demisia subprefectului Radu Renga

   Unul dintre cei mai activi parlamentari vâlceni, deputatul PSD Aurel Vlădoiu, aduce o serie de acuze celor trei partide aflate la guvernare, privind vânătoarea de primari pesedişti în judeţul Vâlcea. Parlamentarul a făcut chiar o sesizare în acest sens în plenul Camerei Deputaţilor.

 Renga, acuzat de racolare politică

Deputatul pesedist Aurel Vlădoiu îl acuză pe subprefectul de Vâlcea, Radu Renga că încearcă să racoleze primari ai PSD pentru a-i convinge să se înscrie în PNL. „Avem de-a face cu o acţiune diabolică concertată a celor 3 partide aflate la guvernare, la care se adaugă şi Instituţia Prefectului. Subprefectul Radu Renga a fost în două comune şi i-a rugat pe doi primari să treacă la PNL. Este vorba de Scundu şi încă o localitate pe care deocamdată nu o voi dezvălui. Dacă se va dovedi că e aşa, voi cere demisia domnului Radu Renga”, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă Aurel Vlădoiu.

 Acţiune josnică

Vlădoiu îl acuză şi pe inspectorul şef al Inspectoratului în Construcţii Vâlcea, liberalul Ion Nicolae că încearcă să atragă membri PSD către PNL. Evocând un episod care s-ar fi petrecut în Milostea, Vlădoiu a caracterizat acţiunea lui Ion Nicolae ca fiind una josnică. „În 2004 a fost o voinţă a electoratului şi nu putem noi schimba acum această voinţă fermă de a vota un partid sau altul”, a mai spus în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă Aurel Vlădoiu.
• Octavian HERŢA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe