Ştiri - fotbal

luni, 27 martie 2006

Ştiri - fotbal

Divizia B

Universitatea Craiova e deja cu gândul la Divizia A

   Suspiciunile privind un posibil blat la Caracal au sporit atunci când portarul craiovenilor, Bornescu, a pierdut mingea copilăreşte, iar un atacant al gazdelor a şutat atât de imprecis încât a născut provocat de întrebare. Aceleaşi suspiciuni s-au aprins când tânărul Ionescu l-a învins cu o boltă pe lungul... Tibi Lung. În final a fost FC Caracal - Universitatea Craiova 1-0, iar patronul Adrian Mititelu se gândeşte deja că peste vreo cinci-şase etape se poate considera promovat în Divizia A.

Divizia C

AFC Genesis Lotru Brezoi a ratat ultima şansă de salvare

  Marile speranţe puse într-o miraculoasă salvare de la retrogradare a echipei din Brezoi s-au năruit în prima etapă a returului. metalul aiud s-a impus fără prea mari probleme, misiunea lor fiind uşurată şi de eliminarea jucătorului Ion Lala (foto), cel care în iarnă ameninţa că va pleca de la echipă. Până la revenirea în Divizia D, echipei dintre munţi îi mai rămâne de îndeplinit un obiectiv: să obţină şi ei măcar o victorie!

Divizia D

Patru echipe s-au distanţat în lupta pentru primul loc

O singură surpriză în prima etapă a returului Diviziei D: Tineretul Diculeşti a scos un egal la Alma lex Drăgăşani. În rest favoritele s-au impus, poate doar succesul echipei Luncavăţul Popeşti, 2-0 cu viitorul satelit al echipei Oltchim la Pesceana să necesite ceva comentarii. Liderul, Cozia Călimăneşti, nu putea avea probleme la Petrodam Măciuca, unde a învins cu 4-0, iar la Electra Rm. Vâlcea - Flacăra Horezu, scor 1-3, s-a remarcat mai mult arbitrul Cătălin Buşi. Ocupanta locului trei, Minerul Berbeşti, speră la promovare după ce a bătut pe FC Govora cu 4-0, iar în urma podiumului, cu şanse mari la unul din primele trei locuri, se află AS Şirineasa, care a trecut pe teren propriu, scor 3-1, de Olteţul Bălceşti.

Divizia Onoare

Prima etapă, primul scandal:

Buşi a fost agresat de Badea

  Derby-ul Diviziei Onoare s-a disputat la Galicea între gazdele de la Topologul şi vecinii de la Topologul Nicolae Bălcescu. Echipa oaspete putea practic încheia lupta pentru promovare dacă ar fi învins, însă scorul se îndrepta spre un echitabil 2-2, când o greşeală a defensivei oaspete a făcut ca un jucător de la gazde să fie faultat în suprafaţa de pedeapsă. Era aproape minutul 90 şi centralul Cătălin Buşi (foto) a dictat penalty. Topologul Galicea a marcat pentru 3-2. În faza următoare oaspeţii au cerut şi ei un penalty, însă centralul a dictat fault din afara careului mare. Acest fapt l-a înfuriat pe preşedintele-antrenor-jucător Vali Badea de la Topologul Nicolae Bălcescu, între el şi arbitru izbucnind un scandal stopat cu greu de forţele de ordine. la meci a asistat şi Mihai Persu, noul preşedinte al AJF Vâlcea. Partida va continua la Comisia de Disciplină a AJF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe