ŞTIRI ÔÇô fotbal

luni, 20 martie 2006

ŞTIRI – fotbal

 

Divizia B

CSM-ul, nemulţumit de amânarea etapei

Decizia Federaţiei Române de Fotbal de a amâna etapa a doua din Divizia B ca urmare a terenurilor impracticabile din zona Moldovei i-a nemulţumit pe oficialii echipei CSM Rm. Vâlcea. Conducerea clubului şi tehnicienii Adrian Furnică şi Cristi Lazăr spun că după meciul bun de la Ploieşti, jucătorii trebuiau menţinuţi „în priză“ pentru a fi în formă la partidele mai importante ce vor urma. Nedisputarea meciului cu Inter Gaz Bucureşti a făcut ca preşedintele Alin Trandafir să găsească soluţii alternative. Astfel, la finele săptămânii trecute planificase un amical cu FC Sibiu, iar pentru primele zile ale acestei săptămâni avea de gând să înfrunte o echipă din Divizia D - Vâlcea.

 

Divizia C

FC Oltchim împrumută jucători la Divizia D

Fidelă dorinţei de a promova cât mai mulţi tineri la viitoarea divizionară B, conducerea clubului FC Oltchim are de gând să nu ţină degeaba o serie de jucători trecuţi de vârsta performanţei. ca urmare unii dintre ei vor fi împrumutaţi la alte echipe. Cel mai elocvent exemplu îl reprezintă transferul pe o perioadă de timp limitată a jucătorului Gelu Voica la Luceafărul pesceana, acolo unde acesta va continua activitatea sub comanda antrenorului Lucian Catargiu.

 

Divizia D

Forestierul Băbeni, în criză de teren şi efectiv

Se pare că antrenorul Ion Ştefan s-a bucurat degeaba când a văzut că se amână startul Diviziei D, sperând că va avea timp să găsească soluţii pentru a încropi un lot cu care să se salveze de la retrogradare. Din păcate soluţii nu prea există, iar criza cea mai mare se referă la postul de portar. Colac peste pupăză, Forestierul suferă nu doar din lipsă de jucători, ci şi ca urmare a faptului că terenul din localitate este inundat de la precipitaţiile căzute în ultimul timp.

 

Divizia Onoare

Steaua Mânăstireni s-a despărţit de Dobrin

Divergenţele dintre Cristi Manu şi antrenorul Dobrin Ionescu au continuat şi după Adunarea generală a AJF Vâlcea, înainte de care oficialul grupării de pe primul loc din Divizia Onoare l-a acuzat pe antrenor că l-a cedat pe fotbalistul Brozbă la UFC Chitila, fără ca gruparea stelistă să primească ceva. În paralel Dobrin Ionescu îşi pregăteşte grupa sa de juniori pentru a se înscrie din vară în Divizia Onoare, iar Steaua caută juniori în Râmnic pentru a-i legitima la Mânăstireni.

 

Cupa României

Săptămâna aceasta se stabilesc semifinalele

În ultima şedinţă a Biroului Executiv al AJF Vâlcea, când s-a decis amânarea startului Diviziei D, s-a hotărât şi disputarea semifinalelor Cupei României într-o singură manşă, în cuplaj. Echipele calificate, Flacăra Horezu, AS Şirineasa, Luncavăţul Popeşti şi Topologul N. Bălcescu, sunt chemate la tragerea la sorţi ce va avea loc săptămâna aceasta, mai exact miercuri, la sediul AJF Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe