Ştiri fotbal

luni, 13 martie 2006

Ştiri fotbal

Divizia B

Furnică, mulţumit de condiţiile oferite echipei

În conferinţa de presă prilejuită de prezentarea noilor achiziţii ale CSM-ului din această iarnă, antrenorul Adrian Furnică a evidenţiat condiţiile bune de pregătire pe care echipa le-a avut la Govora, în Grecia şi la stadion: „Am avut două etape de pregătire foarte importante. La Govora am beneficiat de condiţii foarte bune. În Grecia, la Salonic, am avut posibilitatea să efectuăm o pregătire diferită. În Grecia, am avut de asemenea posibilitatea să jucăm trei meciuri, cu echipe destul de tari. La cantonamentul de la stadion am avut condiţii de care puţine echipe se pot bucura: cazare, masă, saună, recuperare şi-n curând şi de antrenamente pe un teren artificial”.

 

Divizia C

 

Întăriri cu fraţii Pufu pentru Lotru Brezoi

 

Pentru a încerca să se salveze de la retrogradare, echipa din Brezoi s-a întărit în această iarnă cu o serie de jucători experimentaţi. Astfel, din lotul pregătit de marius Tomescu vor face parte fraţii Laurenţiu şi Marius Pufu. Nu este exclusă nici aducerea unui portar tânăr şi talentat din fotbalul judeţean, însă despre acest subiect vom vorbi într-o ediţie viitoare.

 

Divizia D

 

Startul s-a amânat pe motiv că e vreme rea

 

Mihai Persu, Constantin Pintilie şi Gheorghe Joiţa au decis într-o şedinţă ad-hoc, săptămâna trecută, să amâne startul Diviziei D. Motivul invocat de aceştia a fost acela că vremea rea a făcut ca majoritatea bazelor sportive să fie impracticabile.

 

Divizia Onoare

 

Pace la Mânăstireni între Cristi Manu şi Dobrin

 

După o ceartă între preşedintele Crist Manu şi antrenorul Dobrin Ionescu, ambii de la Steaua Mânăstireni, izbucnită ca urmare a faptului că fotbalistul Brozbă a fost transferat la divizionara B din Chitila, între cei doi s-a aşternut liniştea. Astfel, prin implicarea fotbalistului Ion Zăvoi în conducerea clubului, acesta a preluat funcţia de preşedinte, Manu a devenit vicepreşedinte, iar Dobrin Ionescu va rămâne antrenor. În lot, ca noutăţi, figurează aducerea jucătorilor Chirca şi Duma de la AS Hermes Rm. Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe