ŞTIRI - diverse

joi, 16 martie 2006

ŞTIRI - diverse

Elev de 14 ani tâlhărit în plină stradă de un ţigănuş

  Un elev în vârstă de 14 ani, elev în clasa a VIII-a la Şcoala Generală numărul 5 din Râmnicu Vâlcea a fost tâlhărit în seara de 14 martie în plină stradă de un copil de aceeaşi vârstă cu el. Elevul a fost acostat de autorul tâlhăriei în faţa restaurantului „Casa Albă” din Râmnicu Vâlcea. Prin ameninţări agresorul i-a luat cu forţa elevului un telefon mobil şi toţi banii din buzunar. „Conducerea poliţiei, care a fost sesizată în legătură cu tâlhăria comisă a organizat imediat o acţiune pentru depistarea autorului. Gunici A., de 15 ani, din comuna Păuşeşti  Măglaşi, de etnie rrom,  fără studii a fost prins, şi asupra lui a fost găsit telefonul. Urmează să se stabilească întreaga activitate infracţională a copilului.” – a spus subcomisarul Marcel Sărdaru, de la Poliţia Vâlcea.   

Trei răniţi din impactul cu un gard

 Trei persoane au fost grav rănite, iar una dintre ele se află de altfel chiar în stare de comă profundă la  Spitalul de Urgenţe Floreasca în urma unui accident rutier produs duminică după-amiază pe Drumul Naţional 67. Gigel Cumpănaşu, de 31 de ani a pierdut controlul maşinii pe care o conducea, un Audi 80 într-o curbă şi a intrat in plin în gardul de beton al unui localnic. Trei pasageri din autoturism au fost răniţi, printre care şi copilul de 7 ani al şoferului. Maria Maia, de 45 de ani, din Horezu este însă în comă profundă. Nici unul dintre pasageri nu avea centură de siguranţă.  

Elevă de 11 ani accidentată mortal

 O elevă în vârstă de 11 ani, Gabriela Staicu, din comuna Ioneşti a fost accidentată mortal la sfârşitul săptămânii trecute de un şofer neatent. Fetiţa care a fost elevă în clasa a IV-a la şcoala din localitate a încercat să tzraverseze strada prin loc nepermis şi a fost lovită în plin de un autoturism marca Volkswagen Passat condus de Răzvan Lupu, de 27 de ani, din Râmnicu Vâlcea.  

Au dat în mintea copiilor:

Scandal la bar între părinţii unor copii bătăuşi
 
Doi bărbaţi din Râmnicu Vâlcea, care s-au întâlnit întâmplător la barul „Tircom” din zona Goranu s-au luat la bătaie ca orbii din cauza copiilor lor, care se bătuseră şi ei. Ion Onel, unul dintre ei l-a observat în bar pe Gheorghe Hera şi a început să-l lovească pentru a-li „răzbuna” fiul, care se bătuse în urmă cu puţin timp ce odrasla părţii vătămate. Hera a suferit astfel leziuni care au necesitat 55 de zile de îngrijiri medicale după ce fusese lovit cu pumnul în barbă. Pentru că şi-a pierdut cumpătul Ion Onel a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală.    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe