FOTBAL diverse

luni, 6 martie 2006

FOTBAL diverse

Divizia B

Cu Astra jucăm în nocturnă?

La finele acestei săptămâni se va da startul în Divizia B. Primul meci oficial din 2006 îl va disputa „U“ Craiova. Echipa lui Adrian Mititelu va înfrunta de la ora 17,30 - vineri - pe Rapid II Bucureşti, la lumina reflectoarelor, în cadrul unei partide televizate. Tot în nocturnă ar trebui să joace şi CSM Rm. Vâlcea, aceasta fiind una dintre solicitările adversarilor noştri.

Divizia C

Ajutor de la CSM pentru Brezoi

Nu mai puţin de cinci jucători de la CSM Rm. Vâlcea sunt doriţi de antrenorul Marius Tomescu pentru a face parte din lotul echipei AFC Genesis Lotru Brezoi. Printre aceştia se numără fraţii Laurenţiu şi Marius Pufu. Având ca obiectiv salvarea de la retrogradare, echipa dintre munţi mai vrea să aducă încă trei jucători de la FC Oltchim.

Divizia D

Unele echipe vor amânarea startului

Starea precară a terenurilor sau lipsa jucătorilor fac ca unele divizionare D să solicite amânarea unor partide ce ar fi trebuit să se dispute în prima etapă a returului. Printre echipele care vor amânare se numără Forestierul Băbeni, Unirea Tric. Goleşti, Flacăra Horezu, Olteţul Bălceşti şi Tineretul Diculeşti. Decizia o va lua Biroul Executiv în cursul acestei săptămâni.

Divizia Onoare

Manu zice că-l dă afară pe Dobrin

Înaintea Adunării Generale a AJF Vâlcea, izbucnise un adevărat scandal între reprezentanţii echipei Steaua Mânăstireni, ocupanta locului 1 într-una  din seriile Diviziei Onoare. Preşedintele Cristi Manu, supărat pe faptul că antrenorul Dobrin Ionescu a dat un jucător la UFC Chitila, în Divizia C, şi pentru că a declarat că-l va susţine pe Mihai Persu, a decis îndepărtarea acestuia de pe banca tehnică a echipei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe