Comentarii

luni, 6 martie 2006

Comentarii

      de Tiberiu Pîrnău  

1. (Des)Făcătorii de imagine

 Oamenii de imagine ai deputatului Partidului Conservator - Dumitru Becşenescu sunt de-a dreptul idioţi, proşti sau incompetenţi. Recent am primit pe adresa electronică  un străveziu drept la replică la un material apărut săptămâna trecută în „Ziarul de Vâlcea“. O pagină jumătate de inepţii. Înşiruire haotică de argumente confuze în favoarea firmei de construcţii - case pentru sinistraţi a deputatului, pierdut prin străinătate. Să recapitulăm: noi am scris despre casele de la Cruceni – Timiş, construite de Antares Homes, că au început să ia foc şi că au mucegai pe la mai toate cotloanele. Bun! Problema este că în halucinantul drept la replică, pe care-l reproducem integral în paginile Ziarului se vorbeşte despre…Făcăeni. Aşadar, gura păcătosului – adevăr grăieşte. (Des)Făcătorii de imagine ai deputatului voiculescian au încurcat borcanele! În concepţia lor Făcăeni e acelaşi lucru cu Cruceni. Tragem concluzia că şi la Făcăeni, acolo unde firma deputatului a construit case tot pentru sinistraţi sunt probleme asemănătoare cu cele de la Cruceni, adică – locuinţele au început să ia foc şi sunt pline de mucegai. Nu-i aşa domnilor (des)făcători de imagine? Vai şi amar! 

2. Bocetele unui brontozaur politic

 Dumitru Persu, brontozaurul politicii vâlcene, nu poate să doarmă noaptea de grija primarilor pesedişti. La ultima conferinţă de presă a vărsat lacrimi de crocodil de ciudă, că primarii celor trei trandafiri vor să-şi ia zborul spre zări mai senine. Şi-uite aşa mai bocea Persu, că i-a lovit mila direct în moalele capetelor pe ziariştii silitori prezenţi la conferenţiunea de partid. Cu ochii mai roşii decât steagul Partidului Comunist, cu mânecile suflecate, în stil proletar, „tovarăşul“ secretar general a Partidului - Persu a uitat că nu mai este în vremurile lui bune, când tăia şi spânzura în Vâlcea şi s-a răţoit la liberali şi pedişti, că nu e frumos să li se fure primăreii. Păi vezi măi taică Persule că nu e frumos, dar mătălică mai ţii minte când alergai pe ogoarele judeţului şi erai fruntaş la întrecerea socialistă pe ramură la racolat primari ai altor partide? S-au dus vremurile bune… 

3. Buşe, pavăza lui Becşenescu?

 Nu înţeleg în ruptul capului de ce preşedintele filialei vâlcene a PC, Dumitru Buşe, îi ţine partea cu atâta ardoare, sudoare şi credinţă ilustrului necunoscut din Parlamentul European şi Românesc, Dumitru Becşenescu. Pe zi ce trece, imaginea PC la Vâlcea se erodează tocmai datorită isprăvilor deputatului, dar şi palma protectoare de sub fundul acestuia se întăreşte.  

4. Kaufland şi mica-marea ţeapă

 Nemţoteii de la Kaufland şi-au cam luat o mică-mare ţeapă cu Vâlcea. Dacă la sfârşitul anului trecut erau să facă infarct pe capete, când au văzut cât de dornici de cumpărături sunt vâlceni, acum transpiră din greu să-şi mai ţină răsuflare. De, germanii de la Kaufland nu au auzit încă de proverbul neaoş – românesc: La pomul lăudat să nu te duci cu sacul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe