Umilinţă în Sala Traian

luni, 6 februarie 2006

Noi să fim sănătoşi, că eşecurile curg gârlă!

Umilinţă în Sala Traian

CSM Roman a făcut spectacol şi a pus la zid o echipă de vedete închipuite

 Într-o perioadă în care toată lumea credea că fetele noastre pot obţine un succes lejer şi sunt capabile să facă spectacol, iată că a venit marea surpriză şi, în Sala Sporturilor Traian, martoră a unor succese demne de amintit, actuala echipă s-a făcut din nou de râs şi a pierdut partida disputată în compania moldovencelor de la Roman. Prin acest eşec există riscul ca HC Oltchim să nu se mai claseze pe podium la finalul actualei ediţii de campionat şi să rateze toate obiectivele propuse. Startul partidei nu avea cum să anunţe dezastrul ce urma să fie, mai ales că am condus cu 2-0. Atât! Din minutul 6 şi până în 60 nu a fost decât un chin pentru sutele de suporteri şi pentru conducerea clubului, cea care se vede incapabilă să găsească explicaţii la situaţia creată şi soluţii pentru ieşirea din criză. Vâlcencele s-au întrecut în ratări, chiar şi de la 7 metri, iar în apărare a fost jale. Cel puţin în prima repriză. La pauză a fost scorul de 12-13, şi asta graţie faptului că moldovencele au ratat atacul din ultima fază.

În partea a doua a jocului totul părea desprins dintr-un coşmar. HC Roman a făcut RECITAL în Sala Sporturilor Traian, doar paradele Stăncuţei Guiu, probabil cea mai norocoasă dintre toate componentele, oprind o evoluţie a scorului ce ne-ar fi făcut de râsul României. Suporterii au început să înjure, să strige şi să ameninţe. S-a cerut demisia lui Bădulescu, iar oaspetele au fost aplaudate la scenă deschisă. Era minutul 21 şi scorul pe tabelă arăta Oltchim - Roman 18-25! Un mic forcing pe final avea să salveze imaginea unui meci pierdut, însă pentru cei care au fost în sală şi pentru suporterii din ţară eşecul este umilitor. Într-un moment în care credeam că se pot lupta pentru titlul de vicecampioane şi pot obţine un trofeu pe plan intern, respectiv Cupa României, a fost acest duş rece şi ne-a adus cu picioarele pe pământ: 23-27, un scor prea blând cu noi, cu jocul jenant al vedetelor închipuite de care Vâlcea trebuie să scape cât mai repede.

La conferinţa de presă de după meci Roxana Gheorghe a venit plângând. A mai mişcat câte ceva în teren. Celelalt, cel mult de nota 5. Dintre toate, la Andreea Tâlvâc am văzut aceeaşi vrăjeală că luptă, că vrea, dar a fost din nou penibilă şi nu înţelegem cum de Bădulescu n-a urcat-o şi pe aceasta în tribună lângă cealaltă mare vedetă Adina Meiroşu.

Urmează o deplasare lungă, la Baia Mare, dar şi un retur de campionat şi mai lung, la capătul căruia aşteptăm revenirea adevăratelor vedete, a jucătoarelor pe care conducerea clubului promite să le înregimenteze din vară. Beleaua mare ar fi că, dacă o ţin tot aşa fetele astea, din vară noua echipă nu va trage pentru câştigarea campionatului şi participarea în Liga Campionilor, ci pentru revenirea în Liga Naţională!. Noroc cu Federaţia Română de Handbal care pare să ne mai ofere o şansă, şi anume ca în vară să retrogradeze numai ultimele două clasate! Altfel, cine ştie...

George ANDREI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe