ŞTIRI fotbal

joi, 9 februarie 2006

ŞTIRI fotbal

 

 

Divizia B

CSM-ul pleacă în Grecia

Pentru prima dată după ani buni, clubul de fotbal fanion al judeţului Vâlcea are pregătită o perioadă de cantonament peste hotare. Conducerea CSM Rm. Vâlcea are pregătite zece zile de cantonament în Grecia, plecarea urmând a se face în zilele ce vor urma.

 

Divizia C

La Brezoi se caută sponsori

După retragerea sprijinului financiar al patronului Nicolae Păun de la firma Genesis, preşedintele clubului, Constantin Vârtopeanu, caută soluţii pentru ca echipa să poată termina campionatul. Zilele trecute a avut loc prima rundă de negocieri, iar un potent om de afaceri vâlcean pare interesat să dea sprijin clubului de pe ultimul loc din Divizia C.

Divizia D

Drăgăşenenii vor promovarea

 

După un campionat modest în care ambele echipe drăgăşenene se zbat în mediocritatea Diviziei D, din vară se anunţă obiective îndrăzneţe. Ion Ionescu, antrenorul echipei Petrolul II Drăgăşani, a declarat recent că pregăteşte echipa pentru câştigarea campionatului viitor.

Divizia Onoare

Se vrea revenirea la trei serii

 

Mai multe echipe din Divizia Onoare intenţionează să propună în Adunarea Generală revenirea la trei serii în ultimul eşalon competiţional pentru ca întrecerea să cuprindă mai multe meciuri. În prezent o echipă din Divizia Onoare dispută doar 13 meciuri acasă pe an într-un campionat cu doar 14 formaţii, faţă de 17 partide câte ar exista la trei serii cu 18 grupări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe