Ştiri fotbal

miercuri, 1 februarie 2006

Ştiri fotbal

 

Divizia B

Municipalii joacă meciuri amicale pe bandă rulantă

Prima partidă amicală din acest an pare să fi fost cea contra divizionarei B din Târgovişte, cu toate că prin presa vâlceană, pe ici pe colo, unii susţin că de fapt primele echipe care au fost adversare ale CSM-ului în 2006 au fost Luceafărul Pesceana şi FC Govora, ambele din Divizia D. Cert este că oficial nu am văzut pe graficul trimis de CSM numele acestor formaţii. În schimb am aflat că după succesul din partida cu FCM Târgovişte (3-0 pentru CSM) „municipalii“ lui Adrian Furnică mai au ca adversare echipele Armata Craiova, Pandurii Tg. Jiu şi, din nou, dar în deplasare, FCM Târgovişte. Peste o săptămână, însă, va veni marele meci cu Steaua Bucureşti.

 

Divizia C

FC Oltchim are undă verde spre Divizia „B“

Pus la cale în vară de minţile luminate ale fotbalului vâlcean, contractul de asociere dintre CSM Rm. Vâlcea şi FC Oltchim nu şi-a făcut efectul, iar planurile lui Costică-Vâlcea şi ale primarului Mircia Gutău de a transforma trupa lui Costel Gaiţă într-un satelit au fost zădărnicite de inteligentul preşedinte Mihai Diculoiu. În termeni de mahala putem spune că liderul de sindicat „le-a tras-o“ celor ce credeau că FC Oltchim ar putea fi „îngropată“ în Divizia C. Pentru că nimic din protocolul încheiat în vară nu a fost pus în aplicare, cei de la Federaţia Română de Fotbal au făcut dreptate şi a anulat acel act inutil. Ca urmare FC Oltchim are drept de promovare în Divizia B!

 

Divizia D

Controverse pe tema echipelor de juniori

Decizia de reintroducere a obligativităţii echipelor de juniori pe lângă divizionarele D a creat deja primele reacţii. Antrenorii sunt dornici să înceapă munca şi cu cei mici însă preşedinţii de clu, cei ce vor vota aplicarea sau nu a acestei decizii, cred că se măresc cheltuielile şi, în cosecinţă de vor opune.

 

Divizia Onoare

Incertitudine la Mihăeşti: toţi vor, nimeni nu mişcă!

Atât primarul localităţii cât şi oamenii de fotbal din Mihăeşti au susţinut an de an că echipa din localitate va fi ajutată să revină printre fruntaşele fotbalului judeţean, dar totul a rămas la stadiul de vorbe. În prezent AS Mihăeşti este printre puţinele echipe ce nu şi-au reluat pregătirea de isarnă şi nici nu se ştie pe ce lot de jucători se poate conta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe