Bebelus nascut la Maternitatea Ramnicu Valcea a decedat in conditii suspecte

joi, 15 august 2019

Bebelus decedat la Maternitatea din Râmnicu Vâlcea!
Tragedie într-o familie din Orlești, județul Vâlcea. Bebeleșul care a venit pe lume în data de 7 august 2019, a murit la câteva ore, arată www.curierul.ro. Deși erau fericiți și se pregăteau pentru venirea pe lume a bebelușului, familia Bocnea se pregătește acum de înmormântare. Familia a depus plângere la Colegiul Medicilor Vâlcea, la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, dar și la Parchet.
Mădălina Ioana Bocnea a născut, săptămâna trecută (pe 7 august), un băiețel de 3,800 kg care, din păcate, a decedat la câteva ore. Decesul a survenit la Maternitatea din Târgoviște, unde copilul fusese dus cu elicopterul SMURD.
„Sosită la Maternitatea din Râmnic, fetei mele i s-a spus să mai aștepte deoarece încă nu au sosit durerile mari, să nască. A fost preluată de dr. Brânzan, apoi de dr. Amza și uite așa s-a chinuit până vineri, când, la ora 6.00 dimineața, a solicitat implorând, să i se facă cezariană. De gardă era dr. Călbureanu, cu care a și născut. Băiețelul avea 3,800 kg, a plâns la naștere, a luat nota 9. Pe la ora 12.00 însă mi s-a spus că starea sa de sănătate nu e deloc bună, că nu poate respira cum trebuie. S-a solicitat elicopterul SMURD, care nu a putut ajunge mai devreme de ora 18.00. Copilul a fost dus la Târgoviște, iar medicii au declarat că e-n stare gravă. Dimineața a decedat. Ni s-a spus ba că avea lichid amniotic in plămâni, ba că nu știu ce bacterie…Nu înțelegem cum de s-a ajuns aici în condițiile în care nu a avut o sarcină cu risc; a fost monitorizată permanent de dr. Mahmut din Drăgășani și sarcina era bună. Ni se spun acum numai verzi și uscate”, a declarat tatăl Mădălinei Bocnea, Vasile Bolovăneanu pentru www.curierul.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe