Ai uitat de cadoul de aniversare a căsătoriei? Ne vei mulțumi pentru aceste idei salvatoare

sâmbătă, 10 august 2019

 

E adevărat, e foarte urât să uiți de o aniversare, mai ales de cea a căsătoriei. Nu prea ai nicio scuză, dar faptul că ești aici și citești acest articol înseamnă că, totuși, nu e prea târziu. Știm că ai nevoie de idei rapide de cadouri care o să îi topească inima partenerului tău și care să vă facă să vă bucurați din plin de această zi. 

Nu prea e timp să te punem să citești o introducere mai lungă, așa că, îți vom prezenta în continuare 3 idei inedite și super rapide de cadouri pentru a-ți surprinde partenerul la aniversarea voastră. 

Ai la dispoziție câteva zile? - Plănuiește o a doua lună de miere

pexels-photo-1024960

Partenerul tău este genul care iubește spontaneitatea? Atunci va iubi această idee. Dacă ți-ai amintit de aniversarea voastră cu doar câteva zile înainte, încă ai timp să te ocupi de planificarea vacanței. Unde ați fost în luna de miere? Cum ar fi să retrăiți acolo o parte din amintiri? Poate doar pentru un weekend? 

Partenerul tău va iubi această idee, mai ales dacă iubește călătoriile. Fii atent la detalii. Încearcă să planifici aceleași trasee, să îl duci la aceleași restaurante sau să rezervi aceeași cameră de hotel. Dacă vei reuși toate acestea, cu siguranță îl vei face pe soțul sau pe soția ta să se reîndrăgostească de tine. În plus, o să adore faptul că nu trebuie să se îngrijoreze pentru organizare, ci doar să se bucure de activitățile pe care le-ai pregătit. Mergeți în aceleași locuri și faceți poze acolo. Comparați pozele pentru a observa diferențele. Nu-i așa că acum se vede că vă iubiți mai mult? 

Ai la dispoziție doar o zi?  - Rezervă o masă la restaurantul la care ați făcut nunta

Dacă restaurantul la care ați făcut nunta mai există, dă-le un telefon. Majoritatea mirilor nu apucă să se bucure de meniul lor de nuntă din varii motive. Este și păcat ca invitații să îți tot laude meniul pe care li le-ai oferit și tu să nu te fi putut bucura de el cum trebuie. 

Pentru ziua aniversării vorbește cu ospătarii sau cu patronul restaurantului să rezerve o masă doar pentru voi, decorată frumos și cu o sticlă de vin, dar fără meniuri. Roagă-i să îți prepare exact ce ați servit și la nunta voastră. Partenerul tău va considera gestul tău foarte romantic și plin de compasiune. Astfel veți putea rememora amintirile de la nunta voastră. Ai putea să îi rogi pe cei din staff să pună melodia pe care ați dansat la nuntă și să ieșiți la dans. Vă mai amintiți pașii?

O altă ideea ar fi să îi comanzi ceva online. Este puțin probabil să ai timp să mergi prin magazine dacă nu ai avut timp să te gândești la alt cadou. Dacă ați avut luna de miere într-o locație exotică, încearcă să îi iei un cadou în temă, și caută idei de cadouri exotice, pe gustul lui. Fă comanda pe numele partenerului și introdu numărul lui de telefon. Plătește comanda în avans. Sigur acesta este un cadou la care nu s-ar fi așteptat. 

Ai la dispoziție doar câteva ore? - Pune câteva cuvinte pe hârtie

pexels-photo-867462

Uneori, te exprimi mai bine în scris. Dăruiește-i partenerului tău câteva cuvinte din inimă, pe care le va putea păstra doar pentru el tot restul vieții. Acesta este un cadou deosebit de potrivit mai ales pentru aniversarea de un an, denumită și nunta de hârtie. 

Îți dorim aniversare plăcută și sperăm că aceste idei te-au ajutat cu adevărat. 

Sursa foto: shutterstock.com, pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe