Colegiul Naţional de Informatică ,,Matei Basarab” din Râmnicu Vâlcea ocupă locul 27 în rândul liceelor româneşti

miercuri, 7 august 2019

Potrivit unei statistici naţionale, publicate pe un web-site, Colegiul Naţional de Informatică ,,Matei Basarab” din Râmnicu Vâlcea ocupă locul 27 în rândul liceelor româneşti, cu cele mai bune rezultate la Examenul de Evaluare Naţională şi la Bacalaureat. În anul 2014, liceul vâlcean ocupa locul 31, considerat ca fiind cel mai bun de până atunci.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Andrei-Alexandru Popa

Relevant, irelevant, asta depinde de fiecare considerând importanța pe care o acordă unor statistici. Cu siguranță sunt și alte criterii de care trebuie să se țină cont în realizarea cât mai precisă a unui astfel de top. Chiar aștept acest lucru și-mi ofer și sprijinul.
Ce e cert totuși e că luând în considerare media de admitere la liceu, media de la BAC și promovabilitatea examenului acesta, CNIMB Rm. Vl se bucură de cea mai bună clasare la nivel național de până acum, 27, depășind astfel performanța locului 31 din 2014.
Într-adevăr, postate sunt doar cifre, dar cred că și elevii pot confirma că nu e vorba doar despre asta. Comunitatea de voluntariat și spiritul oamenilor din această instituție reflectă imaginea liceului și această poziționare favorabilă.
Nu pot decât să-i felicit pe toți actorii care au contribuit la dezvoltarea liceului și încă o fac! Cred și sper ca aceasta să fie, de fapt, o motivație în plus care să conducă la continuarea muncii bune!
Aici este linkul care duce către topul realizat de AdmitereLiceu.ro
https://www.admitereliceu.ro/top-licee…

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe