Sparle si soparle, 05.08.2019

duminică, 4 august 2019
  • Cel mai bogat consilier local din Râmnicu Vâlcea rămâne Gabriel Băjan, de la PER! Astfel, acesta a încasat anul trecut sub formă de dividende de la cinci firme (SC Sofios SRL, SC Roguba Trading SRL, SC Maguba Invest SRL, SC Savimi Invest SRL și SC Dab Cargo SRL) suma impresionată de circa 8 miliarde de lei vechi, la care se adaugă alte 7 miliarde de lei vechi primite sub formă de „donație” de la părinți. Spre comparație, la capitolul „mizilicuri” primite în 2018 de Gabriel Băjan mai putem trece: 100 milioane de lei vechi din calitatea de consilier local, 140 milioane de lei vechi din funcția de director la SC Piersim SRL și 574 milioane de lei vechi de la SC Farmacia Băjan SRL. Tot anul trecut, Gabriel Băjan a acordat împrumuturi în nume personal, în sumă totală de 8 miliarde de lei vechi, către trei firme pe care le deține. La capitolul bunuri imobiliare, numitul Băjan se poate declara „sărac”, deoarece nu posedă decât două terenuri intravilane de mici dimensiuni și o casă de locuit, toate amplasate în Râmnicu Vâlcea.

 

  • O veste bună pentru locuitorii din comuna Runcu a fost adusă de Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean, care cunoaște foarte bine starea DEZASTRUOASĂ a drumului, și de aceea, lucrează acum la un proiect pentru refacerea structurii drumului județean 703F, calamitat. „Cunosc foarte bine starea drumului respectiv și este pe lista de priorități. DJ 703F este la fel de important ca și celelalte, mai ales că leagă două județe și va fi și legătură cu viitoarea autostradă Sibiu-Pitești. Se lucrează la un proiect pentru refacerea structurii drumului calamitat din Runcu. În zonele unde este distrus, RAJDP lucrează la studii geo și, implicit, la proiectare pentru intervenție. De asemenea, drumul este trecut și în lista de solicitări pentru obținere fonduri, pe calamități de la Guvern”, a spus unui ziar local președintele Constantin Rădulescu.

 

  • CNAIR anunță că în zilele de 10 și 11 august, se închide circulația pe Transalpina, în vederea desfășurării Campionatului Național de Drift - etapa a IV-a, astfel: în data de 10.08.2019 între orele 08:00 – 11:00, 12:30 – 15:30 și 17:00 – 20:00; în data de 11.08.2019 între orele 08:00 – 12:00 și 14:00 – 19:00. Competiția se va desfășura în zona vârfului Urdele, cota 2145, astfel accesul către Rânca dinspre Novaci nu va fi afectat în zilele de concurs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe