O tânără din Centrul Bistrița acuză că a fost violată de un bărbat care a luat-o la ocazie

miercuri, 31 iulie 2019

Polițiștii de la Pietrari și procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu au fost sesizați în data de 26 iulie 2019 cu privire la faptul că o tânără de 32 de ani, instituționalizată în Centrul de Îngrijiri Adulți de la Bistrița, susține că ar fi fost violată în data de 19 iulie 2019 - anunta site-ul de sitiri gazetavalceana.ro

Femeia a mărturisit că în seara respectivă se întorcea de la Horezu, iar pentru a ajunge la Costești a fost nevoită să stea la ocazie. Ea s-a urcat în mașina unui bărbat, iar pe drum ea spune că individul a oprit mașina într-o zonă din Tomșani numită “La Mestecăniși” și a fost abuzată sexual. Organele de cercetare penală s-au sesizat din oficiu cu privire la o presupusă faptă de viol.

“În data de 26 iulie 2019, Poliția Pietrari a fost sesizată telefonic de reprezentantul Căminului de Asistență Bistrita cu privire la faptul că pe 19 iulie o tânără a fost victima unei forme de abuz sexual pe raza comunei Tomșani. Conducătorul unui auto care a luat-o la ocazie ar fi comis fapta. S-au sesizat din oficiu organele de cercetare penală și se efctuează cercetări în acest caz. Persoana acuzată a fost identificată ” – ne-a declarat prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, Dan Călinescu.

Foto: Gazeta Valceana

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe