Să suni la 112 din casa criminalului și poliția să nu intre că nu avea cine să-i dea mandat – asta inseamnă să dai pensii speciale unor nesimțiți

vineri, 26 iulie 2019

Să suni la 112 din casa criminalului și poliția să nu intre că nu avea cine să-i dea mandat – asta inseamnă să dai pensii speciale unor nesimțiți

Sau, mai exact: Să suni la 112 din casa criminalului și poliția să te caute la 3 adrese gresite și când te găseste să nu intre pentru că nu avea cine să-i dea mandat – asta înseamnă să dai pensii speciale unor nesimțiți!

Era 4 dimineața și până la 6 nu e program la justiție acolo, în Caracal, la domnul Ciordache. Dacă vrem să fie cineva la justiție peste noapte, trebuie să le trimplăm pensiile alea speciale. Și diurnele de deplasade din pat la serviciu.

(“Fata dispărută de la Dobrosloveni a sunat aseară, a anunţat: mă aflu într-o casă mare, veche, aproape părăsită, iarbă multă în curte, boscheţi şi are doi câini lupi, e într-un service. În momentul acela el i-a luat telefonul: «Cu cine vorbeşti?». Era un telefon cu botoane, ce se vorbeşte aici. Iar când a închis, cei de la 112, sau eu ştiu cum sa-ntâmplat, au localizat apelul.

După telefon au venit la adresă, dar nu a intrat absolut nimeni, pentru că dimineaţă la ora 4.00 se auzea – «Lasă-mă, că mă omori! Lasă-mă, că mă omori!». Au sunat vecinii la 112, au venit 3-4 echipaje de poliţie şi s-au plimbat pe stradă prin faţa curţii până la ora 6,00. La ora 6,00 au intrat în curte pentru că atunci au obţinut mandat de percheziţie. Alexandra le-a spus la telefon că este fata răpită când aştepta o maşină de ocazie” – sursa)

(”A trecut un timp destul de îndelungat de la apelul la 112 până la momentul în care STS a comunicat cele trei adrese greşite. Iniţial, am primit o arie de unde s-ar fi efectuat apelul. Apoi am primit cele trei locaţii, au fost necesare mandate de percheziţie, s-a pierdut timp şi cu efectuarea acestor trei perechezitii în urma cărora nu s-a găsit nimic. Colegii mei au ajuns la a patra locaţie. Aşteptăm rezultatul de la medicina legală să confirme dacă sunt rămăşiţe de natură umană. Indiciile există, obiectele găsite în butoi ar părea că aparţin fetei care a dispărut pe 24 iulie de acasă. Cu siguranţă au trecut ore bune – n.r. de la apelul la 112 la momentul intrării în casă” – sursa)

 

www.kmkz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe