Tinute potrivite pentru vacanta de vara - Iata cum sa te imbraci in functie de destinatia aleasa

miercuri, 10 iulie 2019

 

Una dintre cele mai asteptate perioade ale anului, vacanta de vara ne imbie sa gustam din plin din experienta de a calatori, de a ne lasa seduse de frumusetea peisajelor, de diversitatea culturala si desigur, de compania oamenilor dragi. Si pentru ca vara ne face, in mod natural, sa ne simtim atat de bine in pielea noastra, nu ne ramane decat sa ne imbracam trupul zvelt si bronzat cu tinute lejere, feminine si sa ne punem pe buze acel zambet relaxat, deschis catre toate experientele minunate pe care le vom colectiona in bagajul cu amintiri. Si oricat de idilic e scenariul vacantei propriu-zise, inainte avem de trecut proba organziarii si a pregatirilor. 

 

Tocmai pentru ca stim cat de dificil e sa-ti organizezi bagajul, in asa fel incat sa ai tot ce iti trebuie dar nici sa nu pleci la drum cu tot dulapul, am facut in continuare o selectie a tinutelor potrivite in functie de destinatia de vacanta aleasa.

Cum sa te imbraci intr-o vacanta exotica la mare?

Fie ca alegi un sejur in insulele grecesti, in exoticul Bali sau chiar pe al nostru litoral, vacanta la mare este un minunat prilej de relaxare si distractie. Piesa centrala in acest caz este, fara doar si poate, costumul de baie in functie de care iti vei alege si toate accesoriile aferente precum ochelarii de soare, geanta de plaja, tunica din voal dar si sandalele. Intra aici si vezi cum sa-ti alegi costumul de baie potrivit in functie de forma corpului. Si pentru a avea o aparitie interesanta in fiecare zi la plaja, ia cu tine cel putin doua costume de baie diferite: unul intreg, cu decupaje discrete, pentru un vibe misterios si elegant, altul simplu, din doua piese pentru zilele mai aventuroase in care vrei sa te dai cu skijet-ul sau sa joci volei pe plaja. Pentru serile animate pe plaja, alege o rochita scurta si sexy, in timp ce pentru plimbarile idilice in doi mizeaza pe modele romantice, boho, cu motive etnice sau florale.

Ce tinute sa alegi pentru o vacanta activa la munte?

Daca preferi oricand linistea si frumusetea peisajelor montane, in detrimentul agitatiei si caldurii excesive de la mare, cu siguranta si in materie de vestimentatie preferi hainele comode si practice. Cu toate ca vacanta la munte implica multa miscare fizica si drumetii prin natura, outfit-ul tau poate sa fie pe cat de confortabil pe atat de estetic si sexy. O pereche de pantaloni pana la genunchi cu buzunare, in stilul pantalonilor Cargo, combinat cu un top basic, alb si o pereche de bocanci, este un mix ideal de sporty-chic, cu care nu vei da gres. Pentru mai multa inspiratie, citeste acest articol si adapteaza propunerile vestimentare la stilul tau personal.

Outfit-ul potrivit pentru un city break cultural.

Daca esti pasionata sa vizitezi orase impregnate in iz istoric si cultural, cu siguranta, vacanta ta de vara de vara nu va trece fara un city break intr-o astfel de destinatie. Turul vestigiilor istorice, al muzeelor si al celor mai cochete cafenele si restaurante impus o tinuta comoda dar in acealasi timp stilata. Pentru acel touch de autenticitate si personalitate, alege sa porti piese vestimentare si bijuterii hand-made care sa aminteasca de vremurile de odinioara in care lucrurile erau confectionate cu migala si daruirie de artizani talentati si purtau in ele o intreaga simbolistica a traditiei si culturii respective.

Sursa imagine: Unsplash.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe