Femeia care a bruscat fetița din Mehedinți este PROCUROR! Maria Antoaneta Piturca trebuie judecata URGENT si condamnata pentru rele tratamente aplicate minorului!

vineri, 21 iunie 2019

Imaginile cu Sorina, fetița de opt ani luată cu forța din casa asistentului maternal, pentru a fi dată spre adopție unei familii din SUA, au stârnit revoltă și emoție. Fetița este crescută în sânul familiei din Baia de Aramă, județul Mehedinți, de la vârsta de un an și două luni. Ea le spune mami și tati asistentei maternale și soțului acesteia, informează pandurul.ro.

Familia de americani care a adoptat fetița a cerut punerea în executare a unei hotărâri judecătorești a Curții de Apel Craiova. Asta s-a făcut sub supravegherea unui procuror, femeia care apare în imagini cum trage de fetița care urlă de spaimă și spune că nu vrea să plece. Conform unor surse, este vorba despre Maria Antoaneta Piturca, prim procuror PCA Craiova.

Fetița a fost târâtă pe jos de femeia procuror, fetița zbătându-se pe asfalt. Imaginile sunt cumplite, iar experiența una traumatizantă pentru copil. Procurorul s-ar putea alege cu dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului.

Sunt circa zece mascați care s-au dus să o ia pe fetiță. Micuța Sorina este acum la Craiova, unde sunt americanii care vor să adopte copila. România TV a difuzat imagini surprinse de o cameră de supraveghere, cu fetița târâtă zeci de metri de asfalt. Micuța se zbate cu putere să scape din mâinile procuroarei, fără succes.

O fetiţă de opt ani a fost luată cu mascaţii vineri din casa în care a fost crescută de un asistent maternal, din Baia de Aramă, județul Mehedinți, după ce copila a fost înfiată de o familie din America.

Momentul în care mascații au intrat în casă și au luat fetița a fost filmat de familia care a crescut-o. În imagini se observă cum copila refuză să meargă cu oamenii legii și strigă „mami, nu vreau să plec!".

Și vecinii au fost revoltați de această situație.

„Așa se face legea? Cu forța? Nici criminalii nu sunt luați cum luați fetița aceasta!", le-a reproșat o femeie luptătorilor de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale.

Stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Femeia care a bruscat fetița din Mehedinți este PROCUROR! Maria Antoaneta Piturca trebuie judecata URGENT si condamnata pentru rele tratamente aplicate minorului!”

  1. Trist dar adevarat. Asa se face justitia astazi in Romania. Acesti procurori ,care de multe ori sint si slab pregatiti se cred niste mici Dumnezei pe pamint.
    De ce nu se sesizeaza acum Institutiile europene , cind se produc asemenea abuzuri?
    Sau sint partizanii unor asemenea practici?
    Consider ca acest specimen de procuror ar trebui indeparta din structura CA Craiova.
    Ce parere are Iohannis Klaus despre cei pe care ii protejeaza atit? Poate acum va avea o opinie care sa arate ca are totusi ceva uman in el.
    Sau nu are curajul sa se pronunte avind in vedere ca are de restituit tarii mormanul de euro? 320.000 este o suma chiar si pentru manglitori.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe