Parteneriat OMV și Porsche Holding în scopul creșterii numărului de vehicule care utilizează CNG

miercuri, 19 iunie 2019

 

OMV investește până la 10 milioane EUR în rețeaua CNG, planificând să modernizeze distribuitoarele existente și să extindă rețeaua pe baza nevoilor clienților.

IEA World Energy Outlook 2018 "Scenariul de politică nouă" prognozează o creștere puternică pentru piața globală a gazelor naturale. O creștere de până la 43% a cererii de gaze este preconizată până în 2040.

O rețea de 160 de stații de alimentare CNG în Austria (din care 54 OMV), timpi rapizi de alimentare, reduceri ale costurilor de funcționare de până la 50% și o gamă largă de modele, toate contribuie la atractivitatea vehiculelor CNG, potrivit unui comunicat de presa OMV.

Hans Peter Schützinger, directorul executiv al Porsche Holding Salzburg și Rainer Seele, președintele Consiliului Executiv și CEO al OMV, au avut o conferință de presă comună la sediul central OMV, în care s-au concentrat asupra rolului pe care îl poate juca gazul în energia viitoare, precum și semnificația CNG pentru mobilitate.

Împreună, OMV și Porsche Holding au creat o ofertă specială pentru cei care iau în considerare achiziți unui vehicul CNG: la cumpărarea un model pe CNG sub una dintre mărcile Volkswagen VW, Audi, SEAT sau Skoda, poți alimenta gratuit CNG la stațiile de carburanți OMV în primul an.

Sursa:

http://www.gnvmagazine.com/en/omv-y-porsche-holding-se-asocian-para-impulsar-el-uso-de-gnc-2/

 

În România, Denisson Energy, firmă membră a grupului Antares, și Asociația Gazului Natural pentru Vehicule NGVA România dezvoltă proiectul CNG România, care vizează implementarea a 9 stații de alimentare a vehiculelor cu gaz natural comprimat (CNG ) de-a lungul coridoarelor pan-europene.

Proiectul, în valoare de 5,2 milioane de EUR, este derulat în cadrul programului CEF al Agenției pentru Inovație și Rețele (INEA) a Comisiei Europene și este cofinanțat de Uniunea Europeană cu 85% din valoarea acestuia.

Detalii despre proiect și stadiile de implementare puteți găsi accesând www.cngromania.eu.

Notă: Responsabilitatea privind această publicație revine integral autorului. Uniunea Europeană nu este responsabilă pentru modul în care sunt utilizate informațiile publicate.

Antares bun

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe