Infectii urinare netratate? Afla care sunt riscurile la care te expui

miercuri, 19 iunie 2019

 

Din ce in ce mai multi pacienti care sufera de infectii urinare au tendinta sa minimalizeze pericolele care se ascund in spatele acestei afectiuni. Unii se expun la riscuri majore pentru ca decid sa nu mearga la medic si nici sa nu ia tratamente naturiste sau alopate pentru a grabi procesul de vindecare.

Infectiile tractului urinar sunt din ce in ce mai des intalnite, atat la femei cat si la barbati, iar complicatiile sunt la fel de grave, indiferent de varsta sau sexul pacientului.

Analize necesare pentru depistarea infectiei urinare si riscurile absentei tratamentului

Pentru a depista infectia urinara, este necesar ca pacientii sa faca un examen de urina, o urocultura, teste de sange si chiar si o ecografie a tractului urinar, daca aceasta este recomandata de catre medic, iar la toate acestea se pot adauga si alte investigatii. Cand infectia urinara nu este diagnosticata si depistata la timp, cand oamenii nu se ingrijesc sa o trateze, ea va avansa destul de rapid si va duce chiar la insuficienta renala, la leziuni renale, la deshidratare si exista chiar si cazuri in care pacientul poate deceda.

Infectiile urinare reprezinta o problema majora de sanatate, deoarece pot afecta rinichii, intrucat germenii care le cauzeaza pot „migra” din vezica spre alte organe. Pielonefrita este o infectie des intalnita a rinichilor, provocata de bacteria E-coli, care se dezvolta in intestin si se regaseste in regiunea perianala. Pielonefrita favorizeaza formarea pietrelor la rinichi si dezvoltarea hipertensunii arteriale, precum si a insuficientei renale cronice, care poate necesita dializa toata viata.

Se poate intampla ca infectiile urinare netratate sa duca la distrugerea completa a unui rinichi, necesitand extirparea lui chirurgicala.

20180723_092206

Tratamente naturiste, alopate si suplimente alimentare pentru infectiile urinare

La cea mai mica banuiala ca ar suferi de o infectie urinara, persoanele afectate nu trebuie sa ignore simptomele si este absolut obligatoriu sa se prezinte la medic pentru confirmare si pentru a primi un tratament eficient. Cu cat vizita la medic este amanata mai mult, cu atat este mai mare riscul de cronicizare a infectiei si de aparitie a unor complicatii grave.

Tratamentele naturiste pentru infectiile urinare includ ceaiurile de plante, cum ar fi ceaiul de cozi de cirese, de merisor, de coada-calului, de matase de porumb, dar si suplimentele alimentare pe care le gasesti aici. Minifarm online ajuta pacientii care sufera de infectii urinare sa le previna, sa le trateze si sa le tina sub control.

Zdrovit Urona Gold este un supliment alimentar cu extracte de spirulina si frunze de mesteacan, precum si de urzica, actionand asupra sistemului urinar. Acest supliment alimentar intensifica fluxul sanguin la nivelul rinichilor, creste diureza, contribuind la functionarea optima a sistemului urinar si avand o actiune detoxifianta.

Uribene plus este un supliment alimentar care contine o pulbere concentrata din fructe de merisor si frunze de salvie, sustinand buna functionare si protectia aparatului urinar, datorita extractelor vegetale continute. Nu in ultimul rand, celebrul medicament si supliment alimentar Urinal de la Walmark contribuie la mentinerea sanatatii tractului urinar, imbunatatind totodata functia excretoare a rinichilor si ajutand la diminuarea riscului de aparitie a infectiilor urinare puternice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe