Cea mai corecta, cea mai desteapta userista din Ramnicu Valcea vinde haine furate din Occident!

marți, 18 iunie 2019

Cea mai corecta, cea mai desteapta userista din Ramnicu Valcea vinde haine furate din Occident de romanasii nostri descurcareti. De ani de zile! Stie tot orasul. Cand te asociezi cu un hot, tu cum esti madam ceamaicinstita si hastagceamaicurata? Esti hoata, iti spun direct! Asa ca nu mai poza in mimoza pudica! Mai mare rusinea, tanti sa tipi din gura de sarpe ca altii sunt hoti, penali si tu insati sa fii o penala care vinde haine furate. Stie tot orasul cu ce te indeletnicesti de ani de zile, nu te mai stradui acum sa pozezi in ceamaicuratahastagista! Poate mai nou ai inventat vreo schema de spalare a provenientei hainelor, dar degeaba, oricum stie tot orasul cu ce te ocupi! Hai sictir, mi-e sila de useristii astia, la fel de penali ca penalii cei mai penali! Va fi un circ total cu tata asta in Consiliul Local la Ramnicu Valcea, mai ales ca am observat ca a fost avansata in ierarhia politica...

Nicu Trandafir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Cea mai corecta, cea mai desteapta userista din Ramnicu Valcea vinde haine furate din Occident!”

  1. Mare adevar. Hotii s-au gasit sa ne dea lectii de moralitate. De aceea intreb cu toate ca nu voi primi raspuns. Care sint hotii pe care ii blameaza dreapta? Pentru ca Iohannis Klaus Werner care striga mereu hotii si penalii este seful lor avind in vedere casele manglite.
    USR , PNL , PMP dar si ceilalti pigmei ar trebui sa ceara sefului penalilor sa restituie cei 320.000 euro incasati necuvenit pentru o casa pierduta in Instanta.
    Dupa , mai vorbim. Pina una alta scroafa este moarta in curtea celor care striga hotii. Dar cred ca la noi hotul striga hotii.
    Penalilor!!!!!!!!!!!!!

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe