Sparle si soparle, 13.06.2019

miercuri, 12 iunie 2019
  • Spitalul Județean Vâlcea a fost dat EXEMPLU BUN în privința gestiunii financiare în urma unui control al Curții de Conturi, ceea ce demonstrează managementul excelent al doctorului Dan Ponoran. Spre exemplu, în anul 2017, la spital s-au „găsit” abateri financiar-contabile în sumă de ZERO LEI. Singurele recomandări ale Curții de Conturi pentu Spitalul Județean Vâlcea au fost următoarele: entitatea va efectua o analiză cu privire la oportunitatea, eficiența și eficacitatea externalizării integrale a serviciului de pază în sensul prevăzut de Ordinul nr. 886 din 19 iulie 2006 privind externalizarea serviciilor medicale și nemedicale din unitățile sanitare; entitatea va efectua o analiză cu privire la oportunitatea, eficiența și eficacitatea externalizării altor activități proprii (servicii de preparare și servire a mesei, spălătorie, analize medicale și imagistică, etc.) în sensul prevăzut de Ordinul nr. 886 din 19 iulie 2006 privind externalizarea serviciilor medicale și nemedicale din unitățile sanitare.

 

  • Vicepreședintele Consiliului Județean Vâlcea, Adrian Bușu, este primul consilier județean care și-a actualizat declarația de avere încă de la începutul acestui an. Cu toate că anul trecut a ridicat din salarii suma totală de 2,3 miliarde de lei vechi, Adi Bușu nu deține proprietăți imobiliare, bani la bănci, tablouri, bijuterii, ci doar două mașini „prăfuite” - Dacia Break din 2002 și Opel Insignia din 2010. La „purcoiul” de bani al vicelui Consiliului Județean mai putem adăuga și 830 milioane de lei vechi încasați de soția sa din salariul de la Școala Gimnazială „Anton Pann”.

 

  • Miercuri dimineață, prefectul Florian Marin a avut o nouă întâlnire cu membrii Grupului Tehnic Extins vizând salubritatea pe drumurile naționale, cursurile de apă și din localitățile județului Vâlcea, precum și intervenția ISU la ploile din ultima perioadă în punctele Sfrângheș-Călimănești și Balta Verde-Câineni. Împreună cu conducerile și reprezentanții Secției de Drumuri Naționale, ISU Vâlcea, ABA Olt, SGA Vâlcea, DSP Vâlcea, IPJ Vâlcea, APM Vâlcea, Garda de Mediu Vâlcea și ai Corpului de Control și Serviciului Monitorizare din cadrul Instituției Prefectului, prefectul Florian Marin a dispus măsurile pe care fiecare instituție prezentă trebuie să le ia în perioada următoare pentru o stare de curățenie corespunzătoare în județ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe