După demitere, Remus Borza desființează partidele: Doar amantele, hoții și proștii au succes în politică!

miercuri, 12 iunie 2019

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă

Remus Borza, consilierul economic demis de Viorca Dăncilă la doar o săptămână de la numire, a vorbit la Realitatea TV despre aparatul bugetar supradimensionat și despre strategia greșită a guvernului și a atras atenția asupra faptului că România este la finalul unui ciclu de creștere economică, iar o nouă criză este posibilă. Doar amantele, hoții și proștii au succes în politică, a mai spus Borza, care a acuzat-o pe Dăncilă că vrea să preia modelul lui Liviu Dragnea.

Remus Borza, consilierul economic demis luni de Viorica Dăncilă la doar o săptămână de la numire, a declarat marți la Realitatea TV că îndepărtarea sa din guvern i-a lăsat ”un gust amar”. ”Mă așteptam măcar la un telefon să pot explica”, a spus Borza, care a fost demis după o serie de declarații în care vorbea despre aparatul bugetar supradimensionat și despre numărul prea mare de ministere.

Borza a reluat, afirmațiile care au stârnit nemulțumire în PSD și a explicat și cum a decurs scurta sa carieră în guvern.

”M-am văzut de trei ori cu premierul Dăncilă. I-am prezentat propria mea viziune despre zona macroeoconomică, prioritățile în infrastructură și cercetare-inovare. Am spus că toată această creștere de venituri nu a făcut decât să finanțeze milioane de locuri de muncă în străinătate, a fost o creștere nesănătoasă”, a spus Borza.

O nouă criză e posibilă

 

Borza a mai spus că nu a vorbit despre concedieri în aparatul bugetar. "Îi putem plati pe toți, dar trebuie sa îi punem să livreze, este nevoie de creșterea calității muncii în aparatul bugetar", a subliniat Borza.

”Suntem la finalul unui ciclu de creștere economică, o noua criză este posibilă, nu am învățat nimic din criza care a fost și repetăm greșelile trecutului", a avertizat Borza.

Atac dur la adresa lui Dăncilă

„Am intrat în politică la 45 de ani și vă dau scris pe cuvânt de pionier, de la anul mă retrag la vatră. În ultimii 30 de ani doar amantele, hoții, acoperiții și proștii au avut succes” a dspus Borza.

Fostul consilier a lansat și un atac la adresa Vioricăi Dăncilă, acuzând-o că vrea să preia modelul de conducere al lui Liviu Dragnea

„Ăsta e modelul de conducere in PSD, un tatuc luminat, un despot luminat, în care si doamna Dăncilă își va intra in curând”, a adăugat Borza.

Astăzi, la 08:20 Sursă: REALITATEA.NET

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe