Bursa ofertelor scolare - Invatamant liceal 2019

marți, 4 iunie 2019

Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea organizează, în data de 5 iunie 2019, evenimentul ,,Bursa Ofertelor Școlare – Învățământ Liceal 2019” la Liceul Tehnologic Forestier, Râmnicu Vâlcea. Cadrele didactice, elevii claselor a VIII-a și părinții acestora sunt așteptați să viziteze standurile de prezentare ale liceelor în intervalul orar 9.00-12.00.

Viitorii liceeni au posibilitatea să poarte discuții cu colegii lor mai mari, să afle numărul locurilor disponibile în anul școlar 2019-2020, mediile de admitere în anii anteriori, profilele pentru fiecare dintre filierele teoretică și tehnologică. În cadrul evenimentului, elevii și părinții acestora se pot informa cu privire la liceul și profilul dorit și condițiile pe care trebuie să le îndeplinească pentru admitere.

Unitățile de învățământ de nivel liceal din Municipiul Râmnicu Vâlcea, Călimănești și Băile Govora au realizat materiale promoționale personalizate, broșuri, pliante și își propun să atragă un număr cât mai mare de vizitatori.

Manifestarea ,,Bursa Ofertelor Școlare – Învățământ Liceal 2019” este una dintre numeroasele activități de orientare școlară și profesională derulate de Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea în această perioadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe