Consiliul Judeţean Vâlcea susţine financiar organizarea “Open Air Blues Festival Brezoi” 2019

vineri, 31 mai 2019

 

După ce anul trecut a contribuit, cu suma de 30.000 lei (300 milioane lei vechi), la finanţarea ediţiei a II-a a Festivalului Internaţional de Muzică Blues din România, desfăşurat la Brezoi, Consiliul Judeţean Vâlcea este şi anul acesta alături de organizatorii acestui eveniment cultural şi, la propunerea Preşedintelui Constantin Rădulescu, dublează suma alocată anul trecut Primăriei Oraşului Brezoi.
Apreciind că “Open Air Blues Festival Brezoi” este unul de mare anvergură, care atrage în zonă foarte mulţi iubitori ai muzicii de gen, la rectificarea bugetului propriu al judeţului Vâlcea, aprobată în şedinţa ordinară din data de 23 mai 2019, Consiliul Judeţean Vâlcea a alocat Primăriei Oraşului Brezoi suma de 60.000 lei (600 milioane lei vechi) pentru organizarea ediţiei a III-a a Festivalului Internaţional de Muzică Blues din România.
Prin Hotărârea nr. 85 din 23 mai 2019, aleşii judeţeni au aprobat alocarea sumei de 60.000 lei pentru încheierea protocolului de cooperare între Judeţul Vâlcea şi oraşul Brezoi, în vederea organizării Festivalului “Open Air Blues Festival Brezoi” 2019 şi l-au împuternicit, pentru semnarea protocolului de cooperare, pe Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

“Festivalul Internaţional de Muzică Blues din România, desfăşurat la Brezoi, unul dintre cele mai cunoscute şi iubite festivaluri de blues din tara, devine un brand al localităţii vâlcene şi, implicit, al judeţului Vâlcea. Dacă în primele două ediţii a reuşit să atragă în zonă foarte mulţi iubitorii ai muzicii blues, sunt convins că anul acesta se va bucura de o şi mai largă participare. De aceea, am propus colegilor consilieri judeţeni să dublăm contribuţia Consiliului Judeţean Vâlcea la finanţarea acestui eveniment, la organizarea căruia suntem parteneri.
Ne dorim ca ediţia din acest an, care se va desfăşura în perioada 18 – 21 iulie 2019 şi va reuni solişti şi trupe, recunoscute la nivel internaţional, din SUA, Australia, Olanda, Finlanda, Serbia şi România, să aibă un succes răsunător şi să atragă cât mai mulţi iubitori de blues”. -Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Compartimentul Comunicare, Relații Publice.
Râmnicu Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe