Sparle si soparle, 13.05.2019

luni, 13 mai 2019
  • Vremelnicul președinte al PNL Vâlcea, deputatul Buican, a sfidat... prin absență manifestările din municipiu prilejuite de Ziua 9 Mai. Asta în condițiile în care aproape toată conducerea liberalilor vâlceni a participat la ceremonia militară de înălțare a Drapelului României și a Drapelului Uniunii Europene, și la ceremonia militară și religioasă de depunere de coroane și jerbe de flori, în onoarea celor care, prin sacrificiul lor, au făcut posibilă proclamarea Independenței României și victoriei Coaliției Națiunilor Unite.

 

  • După trei săptămâni de la adoptarea de către Guvernul României, abia în data de 8 mai 2019 a fost publicată în Monitorul Oficial hotărârea privind transmiterea Sălii Sporturilor „Traian”, aflată în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Tineretului şi Sportului - Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea, în domeniul public al municipiului Râmnicu Vâlcea. Mai bine mai târziu decât niciodată! Primarul Mircia Gutău a spus că prima acțiune a municipalității va fi intabularea imobilului în domeniul public, apoi vor fi modernizate zonele adiacente Sălii Sporturilor „Traian” și va fi făcut un proiect comun cu investiția de la Arenele Traian. Concret, vor fi montate inclusiv bariere la intrarea de pe strada Nicolae Bălcescu pentru a nu mai permite accesul șoferilor de camioane să parcheze și să-și... schimbe uleiul. În fine, primarul Gutău a mai spus că anul viitor are în vedere, după consultarea unor specialiști, modernizarea Sălii Sporturilor, prin construirea unor tribune noi în locul zidurilor laterale.

 

  • Vești proaste pentru fostul primar din Prundeni, Ion Horia Horăscu, care se vede nevoit ca, în perioada imediat următoare, să nu se apropie încă... de sediul primăriei. În data de 8 mai 2019, Tribunalul Argeș i-a prelungit lui Horăscu măsura controlului judiciar în dosarul de corupție aflat pe rolul aceleiași instanțe de judecată. „În temeiul art. 362 alin. 2 C. proc. pen. rap. la art. 208 alin. 5 C.proc. pen., constată legalitatea şi temeinicia măsurii preventive a controlului judiciar dispuse faţă de inculpatul Horăscu Ion. Menţine măsura controlului judiciar dispusă faţă de inculpatul Horăscu Ion, până la o nouă verificare a legalităţii şi temeiniciei acestei măsuri preventive. În temeiul art. 275 alin. 3 C. pr. penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicarea copiei minutei”, se arată în soluția Tribunalului Argeș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe