PNL și USR au renăscut fascismul în România!

duminică, 12 mai 2019

#Rezist au mutat protestele statice din piețe în grupări de gherilă menite să atace cu vehemență orice acțiune a PSD și liderii PSD care ies în spațiul public. Cum altfel se poate explica faptul că, până să înceapă campania electorală, nu a existat niciun fel de acțiune împotriva liderilor politici ai PSD sau împotriva oficialilor guvernamentali.

În plus, aceste acțiuni se desfășoară cu precădere în orașele sau județele unde PNL și USR, au ceva forță și își permit să plătească astfel de persoane predispuse la acte de violență.
Membrii normali ai PNL, în ciuda discursurilor extrem de violente ale liderilor partidului, nu sunt pregătiți să recurgă la un comportament agresiv în spațiul public. Niciun cetățean normal nu este predispus la astfel de agresiuni, având în vedere și riscurile la care poți fi expus din punct de vedere legal. Niciun cetățean normal nu vrea să aibă vreo pată în cazier de dragul lui Iohannis, Orban, Rareș sau Cioloș!

Acele persoane agresive care au apărut și la Iași sunt oameni plătiți și folosiți după metodele securiste. Mulți au catalogat acest gen de acțiuni cu ceea ce făceau fasciștii, care sucombau dreptul la acțiuni politice, la libera exprimare prin acte de violență. Fasciștii și-au exterminat adversarii politici și pe toți cei care nu aveau alte opțiuni politice sau de orice alt fel cu ei.
Liderii PNL, cei de la USR Plus asta fac. Transmit mereu mesaje că românii care votează cu PSD sunt proști, sunt săraci, sunt manipulați, sunt hoți, sunt răi. Și că cei care îi votează pe ei sunt cei buni, deștepți și bogați. Este o împărțire de sorginte fascistă: Cine nu e cu noi e împotriva noastră! Cine nu e cu noi este rău!

O împărțire care nu are legătură cu realitatea. În primul rând, la alegerile de acum trei ani, PSD a fost votat de mai mulți oameni din zona urbană decât din cea rurală. Studiile au scos la iveală faptul că intelectualii au votat PSD, nu PNL. Pentru prima dată PSD a câștigat toate primăriile de sector și primăria Generală a Capitalei. A câștigat în județe din zona Ardealului care, pe vremea lui Ponta, erau de neatins pentru PSD pentru că securiștii le păstrau pentru PNL-PDL să aibă contrabalanță la forța social-democraților. (cotidianul.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe