România, destinație de investiții

marți, 7 mai 2019

Investitorii au încredere în guvernarea PSD, iar noi inițiative de anvergură demostrează acest fapt. Acesta este atât efectul firesc al stabilității țării, cât și al creșterii economice și al mediului de afaceri bun care reprezintă reușite fundamentale ale actualei guvernări.
Astfel, beneficiind și de ajutor de stat din partea Guvernului României, Dacia va mări capacitatea de producție la Uzina din Mioveni. În acest context, tot mai multe firme străine deschid în apropiere de Pitești fabrici de componente auto, uzina de la Mioveni generând astfel efect multiplicator în economia Argeșului și nu numai.
De asemenea, șeful Ford Europa anunță lansarea în producție, la Craiova, a unui nou model de mașină care va duce afacerea americanilor din România la peste 5 miliarde de euro/an.
Iar un grup de companii belgiene cu afaceri de 1,8 miliarde de euro investește în capitalul unui firme românești cu performanțe în IT și robotică – creatoare a robotului DORA, unicat pe piața de HR, care îi ajută pe candidați să-și găsească loc de muncă prin intermediul Facebook.
“Sunt doar câteva exemple care arată că mediul de afaceri este stabil și efervescent pe fondul măsurilor luate de Guvern. Cei care propovăduiesc “apocalipsa” economică nu vor decât să sperie lumea, făcând un joc electoral bazat pe dezinformare și negare a realității”, Șerban Valeca, vicepreședinte al Senatului României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe