Bărbat din Vâlcea reținut după ce ar fi violat o vecină. Ce a făcut în aceeași noapte

vineri, 3 mai 2019

viol

Un bărbat de 39 de ani, bănuit că în urmă cu două zile ar fi violat o bătrână de 76 de ani şi ar fi încercat să agreseze sexual o altă femeie de 51 de ani, a fost reţinut de poliţişti, în Vâlcea.

Potrivit IPJ Vâlcea, bărbatul ar fi pătruns în locuinţele celor două în noaptea de 1 spre 2 mai, mai întâi la femeia de 51 de ani, din Mihăieşti, care însă s-a opus şi l-a pus pe fugă, iar apoi la femeia de 76 de ani, din Băbeni.

″În noaptea de 1 spre 2 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Băbeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie de 76 de ani, din Băbeni, a fost violată de un bărbat necunoscut care ar fi pătruns în interiorul locuinţei sale, iar prin constrângere ar fi întreţinut relaţii sexuale cu aceasta.

În timpul efectuării cercetării la faţa locului, poliţiştii au mai fost sesizaţi de o femeie de 51 de an , din Mihăeşti, cu privire la faptul că a fost victima unei tentative de viol, faptă comisă de un bărbat cu aceleaşi semnalmente descrise de prima victimă, fără ca actul sexual să se producă din cauza opunerii fizice a acesteia. Poliţiştii au procedat la efectuarea de verificări, căutări şi scotociri, iar în baza informaţiilor obţinute au reuşit să identifice un bărbat de 39 de ani, bănuit de comiterea faptelor”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru săvărşirea infracţiunilor de viol şi tentativă de viol, cercetările fiind efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea. El a fost reţinut joi, iar vineri a fost prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

 

Sursa: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe