Maruti Suzuki obține o economie cu 26% mai bună a consumului de combustibil cu noul WagonR S-CNG

joi, 2 mai 2019

 

Pentru a-și consolida amprenta ecologică în India, Maruti Suzuki India Limited a lansat noul model WagonR S (Smart)-CNG. Modelul WagonR alimentat cu CNG va fi disponibil în varianta Lxi a motorului de 1 litru care oferă cea mai bună autonomie pentru această clasă respectiv 33,54 km/kg. Această nouă tehnologie oferă o reducere a consumului de combustibil cu până la 26% mai bună decât versiunea anterioară.

Modelul WagonR S-CNG are integrat echipamentul CNG din fabrică, având o siguranță sporită, performanță maximă, confort fără egal și un design robust.

La introducerea WagonR CNG, dl R.S. Kalsi, directorul executiv de marketing și vânzări al Maruti Suzuki India Limited, a declarat: "La Maruti Suzuki, ne străduim în mod continuu să introducem pe piață produse avansate din punct de vedere tehnologic și ecologice. Cu WagonR S-CNG clienții vor putea beneficia de o reducere a consumului de combustibil cu până la 26%  față de ceea ce oferea modelul WagonR CNG și de o tehnologie superioară, ceea ce îl face mai sigur, fiabil și mai prietenos cu  mediul."

Noul WagonR vine acum cu tehnologia S-CNG, care asigură performanțe ridicate cu tehnologia dual ECU și tehnologia inteligentă de injecție a gazului. Această tehnologie oferă motorului o cantitate calibrată de combustibil, ceea ce duce la o utilizare eficientă a combustibilului, o preluare activă și o manevrabilitate superioară. Dispunerea inteligentă a cilindrului cu CNG aduce o mai bună accesibilitate către roata de rezervă a mașinii. Poziționarea rezervorului de CNG către partea inferioară a mașinii face ca dinamica vehiculului să fie mai bună.

Maruti Suzuki este modelul pe CNG cu o vânzare de aproximativ 15% din totalul vânzărilor din gama CNG. Compania oferă în prezent opțiunea CNG la șapte dintre modelele sale: Alto800, AltoK10, WagonR, Celerio, Eeco, Super Carry și Tour S. În total, peste o jumătate de milion de clienți au solicitat vehiculele pe CNG fabricate de Maruti Suzuki.

Caracteristicile principale ale modelului WagonR S-CNG

  • Performanță maximă: Sistemul dual ECU și sistemul inteligent de injecție cu gaz, asigură o preluare activă și o manevrabilitate superioară.
  • Siguranță îmbunătățită: Designul inițial de fabricare, ranforsat cu componente din oțel inoxidabil anti-coroziv, oferă o siguranță absolută.
  • Caracteristici de neegalat: Schimbarea automată a comutatorului de combustibil și indicatorul nivelului de carburant oferă confort și comoditate.
  • Autonomie excelentă: Cel mai bun kilometraj din clasa sa, de 33,54 km/kg, minimizează costul de funcționare pe kilometru.
  • Design robust: Standarde de fabricație de înaltă calitate și componente avansate.

 

Sursa: https://www.ngvglobal.com/blog/maruti-suzuki-achieves-26-improved-fuel-economy-with-new-wagonr-s-cng-0308

În România, Denisson Energy, firmă membră a grupului Antares, și Asociația Gazului Natural pentru Vehicule NGVA România dezvoltă proiectul CNG România, care vizează implementarea a 9 stații de alimentare a vehiculelor cu gaz natural comprimat (CNG ) de-a lungul coridoarelor pan-europene.

Proiectul, în valoare de 5,2 milioane de EUR, este derulat în cadrul programului CEF al Agenției pentru Inovație și Rețele (INEA) a Comisiei Europene și este cofinanțat de Uniunea Europeană cu 85% din valoarea acestuia.

Detalii despre proiect și stadiile de implementare puteți găsi accesând www.cngromania.eu.

Notă: Responsabilitatea privind această publicație revine integral autorului. Uniunea Europeană nu este responsabilă pentru modul în care sunt utilizate informațiile publicate.

Antares bun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe