Balcesti: Record pentru alcool ”la bord”!

joi, 2 mai 2019

În perioada minivcanței de Paște și 1 mai, peste 200 de polițiști vâlceni au acționat zilnic pentru prevenirea evenimentelor neplăcute, protejarea drepturilor și libetăților cetățenilor și pentru prevenirea evenimentelor rutiere .

Polițiștii au intervenit la peste 300 de solicitări, au fost aplicate 480 de sancțiuni contravenționale pentru fapte de natură de ordine publică și la regimul rutier.

Polițiștii rutieri au aplicat 53 de sancțiuni transportatorilor de marfă care nu au respectat restricțiile de circulație din perioada minivacanței au reținut 55 de premise de conducere, 3 pentru consumul de alcool și au întocmit 8 dosare penale pentru săvârșirea de infacțiuni contra siguranței rutiere respectiv pentru fapte de conducerea unui vehicul sub influența băuturior alcoolice.

Recordul pentru alcool ” la bord”, în perioada minivacanței, îl deține un bărbat de 58 de ani, din Dolj, care în seara primei zile de Paște, în timp ce conducea un autoturismul pe raza orașului Bălcești, nu a oprit la semnalul polițistului rutier, polițiștii plecând imediat în urmărirea acestuia reușind să imobilizeze autoturismul în cauză.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 1,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul municipal din Drăgășani în vederea recoltării a două probe biologice de sânge, iar pe numele acestuia au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe