Ionut Eduard Nuica: ALDE are cei mai buni candidați pentru Parlamentul European!

joi, 18 aprilie 2019

Miza alegerilor pentru Parlamentul European este mult mai importantă decât de a alege între un partid sau altul. Miza alegerilor din luna mai e reprezentată de rolul României în Uniunea Europeană, despre cine vor fi aceia care ne vor reprezenta interesele în Parlamentul European. 

ALDE este o forță politică a României, că ALDE are cei mai buni candidați pentru Parlamentul European.

Aceste alegeri nu trebuie separate de cele care urmează la iarnă și anul viitor. Suntem la începutul unui proces electoral ce se va întinde pe parcursul a doi ani. Ii vom convinge pe români că suntem cei mai buni.

ALDE are cu ce să meargă în fața oamenilor. Avem o listă în care se regăsesc personalități și care știu cum să ne reprezinte la nivel european. Le vom spune oamenilor ce am făcut noi ca partid în actuala guvernare, dar le vom reaminti și despre reușitele guvernării liberale a lui Călin Popescu-Tăriceanu.

Reprezentanții actuali ai partidului la nivel european sunt printre cei mai combativi și singurii care apără interesele României. La fel vor fi și după 26 Mai.

ALDE nu va ezita să lupte, prin reprezentanții săi, pentru dreptul nostru de a fi priviți cu respect și demnitate. Vom susține deciziile pe care le vom considera benefice pentru România.

Ionut Eduard Nuica, candidat ALDE la Parlamentul European

56711130_2158165734273014_3765373239715430400_n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe