Fotbaliști tăiați cu secera în județul Vâlcea - A fost nevoie de intervenția a zece polițiști

marți, 16 aprilie 2019

Doi fotbalişti din Dolj au ajuns la spital după ce au fost atacaţi cu secera de un grup bărbaţi. Conflictul a început în trafic, din cauza unei neacordări de prioritate într-o intersecție potrivit observator.tv

Incident grav în trafic, în județul Vâlcea, pe raza satului Călina din localitatea Prundeni, din cauza unei neacordări de prioritate într-o intersecție.

Doi tineri fotbaliști din Dolj au greșit drumul, semnalizând inițial că merg spre stânga. După aceea s-au răzgândit, însă șoferul unui autoturism din Vâlcea, în care se aflau patru bărbaţi și o femeie, nu i-a lăsat să mai treacă.

Citește și: Tudor Chirilă surprinde! Cum i-a luat apărarea lui Dan Bittman

Fotbalişti tăiaţi cu secera, în Vâlcea

Nervoşi, fotbaliştii au pornit în urmărirea maşinii până în satul Călina. Acolo, spiritele s-au incins, iar sportivii au fost atacaţi şi răniţi cu o seceră, scrie gazetavalceana.ro.

Scandalul a fost aplanat de zece polițiști.

Cei doi fotbalişti, de 28 și 38 de ani, au fost transportaţi la Spitalul din Drăgășani. De asemenea, unul dintre agresori a cerut să fie dus la spital, după ce ar fi încasat câțiva pumni.

Toţi cei trei răniţi sunt în afara oricărui pericol.

Polițiștii din cadrul Secției 4 Prundeni au deschis un dosar penal în acest caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri și alte violențe, dar și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe