CAMPANIA „HAI PE NET” 2019 LA LICEUL TEHNOLOGIC „CĂPITAN NICOLAE PLEŞOIANU” RÂMNICU VÂLCEA

marți, 16 aprilie 2019

 

 

Ne face o deosebită plăcere, stimaţi cititori, de a vă prezenta o campanie sub genericul „Hai pe net!” 2019. Acest generic este de fapt o versiune localizată în România a campaniei europene ALL DIGITAL WEEK şi este implementată de Fundaţia EOS împreună cu o comunitate activă de telecentre, biblioteci publice, şcoli, puncte de acces public la informaţie (PAPI) cât şi alte organizaţii şi instituţii dedicate incluziunii digitale în România. În contextul acestor acţiuni naţionale şi europene, elevii de la Liceul Tehnologic Căpitan Nicolae Pleşoianu din Rm Vâlcea vor fi organizaţi în ateliere de lucru în laboratorul de informatică, cu scopul utilizării unor instrumente online care să-i ajute să-şi evalueze competenţele digitale şi să-şi crească şansele de angajare.

Un avantaj extraordinar de mare şi benefic pentru masa de elevi ai acestei vechi structuri organizatorice, care nu de mult a sărbătorit un secol de existenţă, elevii au acces gratuit la lecţii despre importanţa securităţii online şi importanţa accesibilităţii WEB.

Să remarcăm faptul că în perioada imediat următoare se va organiza evaluarea gratuită a competenţelor digitale prin simularea unor examene oficiale CERTIPRO.

În organizarea acestor activităţi, un rol important l-a avut doamna profesoară Manea Cerasela care s-a bucurat în permanenţă de sprijinul neprecupeţit al conducerii şcolare respective de către d-na prof. Ing. Bitică Cristiana-Nicoleta, un adevărat om potrivit la locul potrivit, omniprezentă la evantaiul extrem de larg de acţiuni  pe care îl oferă tuturor elevilor din şcoală.

 

 

Nicolae Dinescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe