DEPUTATUL VASILE COCOȘ: "PROIECT LEGISLATIV AL PARLAMENTARILOR PSD DIN VÂLCEA CARE IMPULSIONEAZĂ INTRODUCEREA REŢELELOR DE GAZ ÎN LOCALITĂŢI"

duminică, 14 aprilie 2019

"În data de 9 aprilie 2019, am participat alaturi de colegii deputati PSD valceni Eugen Neata si Ovidiu Stefan Popa la lucrarile Comisiei pentru industrii si servicii unde s-a pus în dezbatere proiectul de Lege pentru completarea alin.1 al art.7 din OUG nr. 28 / 2013 pentru aprobarea Programului national de dezvoltare locala ( Pl-x 745/2018).

Este un proiect de lege unde parlamentarii PSD valceni sunt coautori.

Acest proiect de lege propune o armonizare a prevederilor Programului de dezvoltare locala cu cele ale Legii nr. 123/2012, astfel autoritatile administratiei publice locale putand accesa fonduri de la bugetul de stat pentru finantarea construirii / modernizarii / reabilitarii  / extinderii sistemelor de distributie a energiei electrice si a gazelor naturale.

În România, doar una din trei locuințe este racordată la rețeaua de gaze naturale. Introducerea rețelelor de gaze în cât mai multe localități din România şi în special în localităţile din judeţul Vâlcea nu este necesară doar pentru a facilita accesul populației la metode mai practice de încălzire a locuinței, ci și pentru a crește atractivitatea cât mai multor administrații publice locale în atragerea de investitori, fiind cunoscut faptul că aceștia caută zone care, pe lângă forța de muncă, pot oferi și utilităţi precum canalizare sau gaze naturale".

Vasile Cocos, deputat PSD de Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe