Sago Urban Cuisine, restaurant de lux cu „chef” celebru la Hotel Ramada Râmnicu Vâlcea

sâmbătă, 13 aprilie 2019

Sago Urban Cuisine

                 Ramada by Wyndham Râmnicu Vâlcea cel mai nou și unicul hotel de brand internațional din județ aduce în orașul dumneavoastră un nou restaurant cu o bucatarie condusă de către chef Daniel Zinke.

Sago Urban Cuisine este alegerea ideală pentru un mic dejun variat, întâlniri de afaceri sau cine romantice. Amplasat la parterul hotelului, în imediata vecinătate a parcului Mircea cel Bătrân, restaurantul dispune de o terasă generoasă.

Restaurantul cu specific urban este remarcat prin design-ul modern, luxuriant, iar atenția la detalii și ospitalitatea personalului vor asigura satisfacția unei experiențe culinare de povestit. Meniul este realizat din ingrediente alese cu grijă, conceput cu multă creativitate și cunoașterea echilibrului tuturor produselor, în așa fel încât fiecare client să se poată bucura pe deplin de delicioasele preparate. De asemenea, meniul reprezintă o explozie de ingrediente atent selecționate, fiind sub semnătura unuia dintre cel mai apreciat chef de la emisiunea Chefi la Cuțite, proaspăt întors de la Berlin.

Meniul de bauturi nu se lasa mai prejos, lista de vinuri fiind una atent selectionata, atat de pe melaguri autohtone cat si de peste ocean.

Restaurantul Sago Urban Cuisine inspiră eleganță, intimitate și bun gust, sub toate formele sale!

Specialite du Chef: Antricot de vită Wagyu cu unt aromatizat, Haxe de miel la cuptor cu piure de țelină și spanac, Supă cremă de pește și fructe de mare.

56751309_2150284865087456_6964714045161078784_o

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe