Scene de coșmar pe Valea Oltului – O adolescentă era să fie violată în plină stradă

vineri, 12 aprilie 2019

O adolescentă de 17 ani era să fie violată pe Valea Oltului, la Călimănești, chiar în plină stradă de un bărbat de 37 de ani. Omul a pus-o la pământ și a dezbrăcat-o, dar fiindcă fata a opus rezistență, acesta i-a furat banii și telefonul și s-a făcut nevăzut.

Totul s-a petrecut în luna noiembrie a anului trecut, bărbatul fiind identificat miercuri, 10 aprilie 2019.

„La data de 25.11.2018, polițiștii au fost sesizați de o tânără de 17 ani, din orașul Călimănești, cu privire la faptul că în timp ce se plimba pe faleza Oltului, din oraș, o persoană necunoscută de sex masculin, a acostat-o, a trântit-o la pământ și a dezbrăcat-o parțial, însă tânăra a opus rezistență, moment în care bărbatul a renunțat și a deposedat-o de un telefon mobil și o sumă de bani”, transmit reprezentanții IPJ Vâlcea potrivit oradesibiu.ro

Ieri, 10 aprilie, ca urmare a investigațiilor și cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat de 37 de ani, din orașul Călimănești, bănuit de comiterea faptelor.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi acesta o să fie prezentat Judecătoriei Brezoi cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe